Ех, всеки мъж би дал мило и драго, за да

...
Ех, всеки мъж би дал мило и драго, за да
Коментари Харесай

Горещата Андреа от Hell's Kitchen показа всичко без сутиен, разкри и факти за себе си

Ех, всеки мъж би дал благо и драго, с цел да има една секси кокона у дома, която да му готви, да го обича и да му прави палачинки за закуска.

Холандката Андреа е точното изложение на тази мъжка фантазия и повярвайте ни – такава жена не готви с понижено олио за народа. Иначе хубавицата постна много секси фотоси от кухнята, на които е посочила всичките си естествени дадености.

Е, ние към този момент видяхме, че има опит пред камера, само че този път съблазнява почитателите си със фотоси по потниче, само че под него няма сутиен. Оставяме най-горещата фотография тук, а непотребни пояснения не са нужни:

Виж още: Интригата се заплита! Дениз Хайрула съвсем разкри дали тя печели сърцето на Виктор Стоянов? 

Андреа показа и някои обстоятелства за себе си, за които множеството хора не подозират.  Оказва се, че горещата холандка е фенка на бързите скорости и обича да я возят лудо (на червено). Освен, че е секси готвачка, очевидно е и секси художничка, тъй като рисуването ѝ е занимание. Най-голямата изненада обаче е, че очевидно готвенето ѝ е повече като занимание, тъй като Андреа е ветеринар.

Не си я представяме въобще в тази роля, само че съветваме някой продуцент да я избере за водеща на новата версия " За животните с обич ". Рейтингите ще са до небето.

Виж още: Големият боязън на Гери Стаменова - любовта от пръв взор? Моделката за болката от раздялата 

Изображение: https://www.instagram.com/andreaakse_/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР