Ех, тези пиленца, щом усетят, че интересът около тях изчезва,

...
Ех, тези пиленца, щом усетят, че интересът около тях изчезва,
Коментари Харесай

Лукс и на плажа: Хванаха в поредна измама Пиленцата от Монако

Ех, тези пиленца, щом усетят, че ползата към тях изчезва, незабавно вършат нещо супер неуместно и скандално, с което още веднъж да накарат всички в интернет пространството да ги разясняват – въпреки всичко те са звезди и заслужават постоянно да бъдат в центъра на вниманието.

Виж още: Бомба със закъснител! В " Къщата на инфлуенсърите " абсурдът е близо, ето кои са в окото на бурята

Покрай вип прехвърлянията и вип работата в хотел очевидно щастливото семейство въпреки всичко е намерило време за отмора на плажа. Преди броени часове пиленцата безусловно заляха обществените мрежи с морски фотоси. Нинчето побърза да напише къде тъкмо във Франция се намират. Все отново всички хора би трябвало да знаят на което гъзарско място отпочиват родните звезди.

Виж още: Бомба със закъснител! В " Къщата на инфлуенсърите " абсурдът е близо, ето кои са в окото на бурята

Е, оказа се, че и това е следващата неистина. В мненията почитатели незабавно сигнализираха, че това не е въпросният частен плаж, за който те приказват, а е най-обикновен обществен плаж, на който всеки може да отиде. Актрисата от „ Не по този начин, брат “ Михаела Велкова беше там през последните седмици и прелестно знае по какъв начин стоят нещата на Френската ривиера. 

 Instagram

Виж още: Само на фотоси сте happy! Гери Стаменова се отврати от фалша в Instagram

За филтрите и стратегиите, с които обработват непрекъснато фотосите си, даже не е нужно да приказваме. От километри човек може да види, че лицата им и са тотално актуализирани. На живо ситуацията сигурно е доста ужасно. Съветваме влюбените гълъбчета да оправят идващия път с някоя програмка и прическата на Боби.

Изображение: https://www.instagram.com/dimitrova_nina_world/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР