Ех, тези милениали. Всички работодатели непрестанно сочат с пръст хората,

...
Ех, тези милениали. Всички работодатели непрестанно сочат с пръст хората,
Коментари Харесай

Милениалите вярват, че ще станат милионери

Ех, тези милениали . Всички работодатели непрекъснато сочат с пръст хората, които сега са на възраст от 22 до 35 години, и хвърлят на плещите им отговорността за доста от нередностите на модерния свят.

Те са самонадеяни, самовлюбени, прелестно мързеливи, залитат по вегански диети и шарени цветове, на тях не може да се разчита, усещат, че заслужават всичко, без да са работили и прочие, и прочие.

Дори всички тези избрания за милениалите да са пресилени, някъде там въпреки всичко лежи и мъничко истина. Или повече.

Скорошно американско изследване заковава следващия гвоздей в стената на милениалския идеализъм със статистика, която сочи, че към 53% от хората на тази възраст имат вяра, че един ден ще станат милионери.

Проучването е обхванало общо 1500 души от това потомство, огромна част от които са имали най-малко два заема и студентски заем в портфолиото си.

7% от тях са дали мнение, че ще станат милионери още преди да станат на 30 години. За съпоставяне, едвам към 7% от всички семейства в Съединени американски щати имат положение, равняващо се на най-малко един милион $.

Въпреки че не е изцяло подходящо да съпоставяме българските милениали с американските, сме уверени, че и у нас сходно изследване не би донесло доста по-различни резултати.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР