Ех, тези мъже, слепи ли са! Актрисата Лив Тайлър и

...
Ех, тези мъже, слепи ли са! Актрисата Лив Тайлър и
Коментари Харесай

Как ще я оставиш! Лив Тайлър се раздели със съпруга

Ех, тези мъже, слепи ли са! Актрисата Лив Тайлър и годеникът ѝ Дейв Гарднър са се разделили след седем години дружно и две общи деца.

Богинята и мъжът, който е най-хубав другар на Дейвид Бекъм, са поставили завършек на връзката си още през март тази година, само че са запазили връзките си в поверителност.

Според информациите в английските медии, повода за раздялата им е, че и Тайлър, и Гарднър желали да се концентрират върху кариерите си.

Вестник The Mirror написа, че Лив и годеникът ѝ от много време „ живеели обособен живот “. Смята се, че 44-годишната холивудска актриса, щерка на рокаджията от „ Aerosmith “ Стивън Тайлър, и 45-годишният футболен сътрудник са запазили детайлностите за раздялата си в загадка, в името на двете си деца, Сейлър Джийн (6) и Лула Роуз (5).

Говорейки пред вестник The Sun “, източник, непосредствен до някогашната двойка, споделя: „ Дейв и Лив прекараха първия локдаун дружно и са страховит екип като родители, само че за жалост през миналата година двамата се отдалечаваха от ден на ден и повече.

Тя желае да се концентрира върху актьорското майсторство и продуцентството, до момента в който Дейв работи интензивно върху футболния план на Дейвид Бекъм „ Интер Маями “, написа " Тялото ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР