Ех...мануела... би трябвало да се нарича тази жена, която не

...
Ех...мануела... би трябвало да се нарича тази жена, която не
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев попари Емануела: Дали тази визия не е финансирана от остатъците от Кремиковци?

" Ех...мануела... би трябвало да се назовава тази жена, която не стопира да изненадва. Дали тази визия не е финансирана от остатъците от Кремиковци или далечни скици на Пако Рабан са открити на битака и осъществени върху нея? Сутиенът прилича автомобилно делко, несъмнено, малко аварирало, само че въпреки всичко железен чарк ", написа Евгени Минчев в рубриката си във в. " Телеграф " - " ТелеГАФ ".

" В колието са се събрали огънати чистачки, деформиран фар и ляв мигач - същински москвич на остаряло, ребрандиран необичайно и не на място. Полата явно е сенник на кола, открита обърната в някоя котловина. Евала, такова фешън изобретение скоро не бях следил. Предна решетка от същата кола ли е токата на този колан, или ток е употребил оня, който го е сътворил.

Виждам две въздушни възглавници, гарантиращи здравината на този жанр, каквото и да си приказвам аз. Украшенията по китките ме карат да мисля, че Емануела е бъркала някъде към мотора, а дребни елементи от него са полепнали по ръцете й ", разяснява още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР