Ех, мъже… Всеки един от тях е като истинска загадка.

...
Ех, мъже… Всеки един от тях е като истинска загадка.
Коментари Харесай

Мъжете са като задници - всички имаме по един

Ех, мъже… Всеки един от тях е като същинска мистерия. Като кутия с най-различни типове бонбони - просто не знаеш на какъв ще попаднеш.

Но постоянно попадаме на някакъв, добър или неприятен, сладостен или горчив. Или пък от тези в станиолчето, които никой не желае да изяде.

Мисълта ми е, че за всеки трен си има пасажери и както хората споделят обичат да споделят - “Боклукът за една е богатство за друга”.
 Кожата ти го заслужава: премахни грима и почисти лицето си единствено с едно придвижване - с мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA Edna предлага Кожата ти го заслужава: премахни грима и почисти лицето си единствено с едно придвижване - с мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA
Та, аз седнах и се замислих по какъв начин в живота си срещаме доста и най-различни мъже, само че постоянно, но безусловно постоянно, в сърцето, душата, мислите и аурата ни, остава един по-специален, който си стои там и просто отхвърля да си тръгне .

Точно както дупето ти отхвърля да си тръгне от теб и цялостен живот върви подире ти. Така и този специфичен мъж остава вечно в някое кътче от твоето сърце.

Той може да е бил мощна обич, първа обич, първият същински гъз, който разруши сърцето ти.

Не е от голяма важност тъкмо каква функционалност е изпълнявал в твоя свят, значимото е, че не желае да си тръгне, а това може да бъде пъклен досадно или пък пъклен вдъхновяващо.

Аз считам, че в този случай би трябвало да изберем опцията с вдъхновението и да почерпим колкото се може повече опит и уроци от “задниците” в живота ни. А те най-общо са три съществени вида:

Менторът

Това е оня “задник”, от който научи доста повече, в сравнение с искаш да си признаеш. Той пристигна в живота ти с куп уроци и беше като същински преподавател. Помогна ти да схванеш коя си, какво искаш и по какъв начин да го постигнеш.

Мечтаният

Той е “задникът”, който в никакъв случай не беше изцяло твой и това го направи безконечен в паметта ти. Той е като топла юлска вечер - толкоз магически, толкоз чакан и толкоз бързо отлитащ.
 Weheartit
Злият

Той е задникът (нарочно без кавички), който разруши сърцето ти на хиляди късчета, само че въпреки всичко откри мястото си там и те тормози до ден сегашен. Той е неизменимата част от живота на всяко пораснало момиче - индивидът, за който плака нощи наред, само че в последна сметка те направи по-силна.

Общото сред всички тях е, че към този момент не са в живота ти. Няма значение дали ги няма от дълго време или от няколко дни. Те са си тръгнали от всекидневието, към този момент нямате общ път, само че имате общи мемоари и общи уроци, а те са скъпи.

И би трябвало да ги цените. Точно както цените всяка част от своето тяло, в това число и дупето.
 Weheartit
Прочетете още:
Ненормална съм, мърморя и не знам какво желая Голямата обич не съществува Българките знаят за какво Всички дами са откачалки!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР