Ех, колко бързо минава времето! Достатъчно е само да погледнем

...
Ех, колко бързо минава времето! Достатъчно е само да погледнем
Коментари Харесай

Гордостта на мама: Анджелина Джоли се появи на премиерата на „Вечните“ с петте си деца

Ех, какъв брой бързо минава времето! Достатъчно е единствено да погледнем какъв брой са пораснали децата на Бранджелина, с цел да се почувстваме по този начин, като че ли за момент сме прелетели през времето и пространството и сме прескочили последните 5 години.

Анджелина Джоли се появи с петте си деца – 20-годишния Мадокс, 16-годишната Захара, 15-годишната Шайло и 13-годишните близнаци Вивиен и Нокс, на премиерата на последния ѝ филм „ Вечните “ в Лос Анджелис. За да е цялостна фамилната идилия, липсва единствено 17-годишният Пакс.

46-годишната актриса наподобява безупречно в кафява рокля без презрамки и приключва визията със златни аксесоари. Чаровните ѝ дребни придружители също не ѝ отстъпват по жанр.

Разгледайте фотоси от звездното събитие тук:
 Анджелина Джоли с петте си деца на премиерата на „ Вечните “  Анджелина Джоли с петте си деца на премиерата на „ Вечните “  Анджелина Джоли с петте си деца на премиерата на „ Вечните “  Анджелина Джоли с петте си деца на премиерата на „ Вечните “
Впрочем роклята на ослепителната пораснала Захара позната ли ви е? Това е емблематичната полупрозрачна дреха с кристали на Ели Сааб, с която Анджелина се появи на „ Оскарите “ през 2014-та.

В онази вечер минималистичният грим към нея и, несъмнено, Брад Пит бяха съвършеното „ допълнение “:

 анджелина джоли Getty

За приключенския екшън на Марвел Анджелина влиза в ролята на Тена – войник, който има голяма мощ, скорост и устойчивост. Във кино лентата вземат участие и други познати имена – Салма Хайек, Кит Карингтън, Ричард Мадън, Кумейл Нанджиани, Бари Когън и така нататък

През 2019-та актрисата споделя пред сп. People, че с горделивост ще влезе в тази роля, а децата ѝ са щастливи, че майка им ще изиграе толкоз мощен персонаж.
 Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР