Ех, какви звездни скандали имаше допреди няколко месеца! През късната

...
Ех, какви звездни скандали имаше допреди няколко месеца! През късната
Коментари Харесай

Нож в гърба: Джулката подкрепи в битка Сами Хосни - най-големия враг на Илиян Найденов

Ех, какви звездни кавги имаше допреди няколко месеца! През късната пролет на тази година Сами Хосни набеди чайовете, продавани от Илиян Найденов, че не способстват за намаляване. После пък Илиян и Джулката се заканиха да го съдят, а фитнес инструкторът хвърли обвинявания върху Сами, че няма нужните дипломи, с цел да е треньор, няма и десетте национални трофеи по кикбокс, с които се тупа в гърдите. 

Е, доста вода изтече оттогава насам, а Джулката и Илиян към този момент не са дружно. Илиян пък нанесе доста удари на брачната половинка си, като пусна записи, в които излиза наяве, че и тя му изневерява, а и има много забавно отношение към детето им. Така пристигна време и Джулката да нарани Илиян, като го направи, употребявайки Сами.

Виж още: Рабухчиев след " Игри на волята ": За последната борба, благотворителността и бъдещия живот в Катар 

В една инфлуенсърска игра по тимове, провеждаща се сега, взе участие точно Сами Хосни. В своя Instagram профил Джулката прикани своите почитатели да гласоподават точно за него. Нещо, което беше мислимо преди месеци. И няма подозрение за какво Джулиана го прави. 

Самият Илиян резервира безмълвие по тематиката към този момент половин месец. И последния път обаче се закани, че има още записи, които са на един клик разстояние от това да бъдат оповестени онлайн и да разкрият още от токсичната връзка на двамата. 

Виж още: Лидия го направи отново! Певицата се появи в супер секси аутфит и на какво не може да се насити 

Що се отнася до самия Сами, той очевидно не се е впечатлил от поддръжката на Джулката и даже не е пресподелил сторито ѝ. Иначе той и половинката му сега са в Португалия, само че не излиза наяве дали по работа или просто на зимна разходка. 

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР