Ех… (тежка въздишка се откъсва от устните ми). Най-много мразя,

...
Ех… (тежка въздишка се откъсва от устните ми). Най-много мразя,
Коментари Харесай

Какъв хубав цветарник беше, каква кочина стана

Ех… (тежка въздишка се откъсва от устните ми). Най-много ненавиждам, когато става по този начин. Как “така” ще попитате. Ами най-вече ненавиждам, когато хората ми вършат ужасно първо усещане, а по-късно се оказва, че не са чак толкоз прелестни.

Със сигурност имате най-малко един човек в живота си, с който се е случило по този начин. Причините може да са няколко - въпросният човек е носил маската “аз съм супер страховит, само че единствено в началото”, трансформирал се е с течение на времето или пък просто си е кофти човек с неповторимата дарба за заблуждава.
 Edna предлага " Кибрит " - кутия, цялостна с клечките благополучие, от които се нуждаеш
Най-ужасно е, когато това се случи с два вида хора в живота ти - с другар и с човек, в който си влюбена. Тогава просто не знаеш по какъв начин да постъпиш, с изключение на да се чувстваш предадена, разочарована и ядосана.

Знаете ли кое е едно от най-големите разочарования за една жена, съгласно мен? Това не е държанието на мъжа, който се е оказала същинска душевна кочина, а фактът, че тя го е позволила до себе си и чистото си сърце. Най-лошото е да си отчаян от себе си, тъй като не си съумял да видиш алените предупредителни лампички по-скоро.

Наскоро една другарка ми показа за сходен неин опит, а на мен не ми оставаше нищо друго, с изключение на да я чувам деликатно и да клатя глава състрадателно с глава. Тя ми описа по какъв начин е почнала да се среща с мъж, който първоначално е изглеждал просто съвършено - цветя, сантиментални срещи, благи жестове, изненади, непрестанни чатове.

 двойка Thinkstock

Но нямало “и заживели дълго и щастливо”, тъй като цялата захаросана история спряла внезапно сега, в който нещата почнали да стават по-сериозни. Въпросният човек не си е плюл на петите, както обичат да вършат някои мъже. Не, той е останал с нея и не е имал нищо срещу задълбочаването на взаимоотношенията им, само че държанието му към този момент не било като на принц, а наподобявало повече на Ал Бънди от “Женени с деца”.

Знаете го този облик - ленив мъж, закован пред тв приемника с ръка в панталона, непрекъснато питащ жена си какво има за ястие. Е, той може да не е бил тъкмо подобен във връзката им, само че смяната му е била коренна.

 жена Thinkstock

Та по този начин с мъжете “цветарници”. Колкото по-големи са обещанията им, колкото по-цветни са жестовете им първоначално, колкото по-омайно е уханието им, толкоз по-голяма е вероятността в последна сметка да замирише на… свине.

Ето за какво би трябвало да внимавате с вашия персонален "цветарник ". Поливайте го постоянно, махайте плевелите, пораснали към него и не се опиянявайте прекомерно доста от цветовете му, тъй като нали знаете, всичко е до време.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР