Ех, а бяха времена, когато риалити телевизията беше в своя

...
Ех, а бяха времена, когато риалити телевизията беше в своя
Коментари Харесай

Какво се случва в наши дни с бисексуалната Мел от "Big Brother 1"?

Ех, а бяха времена, когато риалити малкия екран беше в своя пик. Народиха се " звезди " от всевъзможни криви и паланки, излагаха се, трошаха и вършиха секс пред цяла България. 

Първият сезон на " Big Brother " си остава един от най-култовите в TV историята, а някои от участниците се помнят и до през днешния ден. Нед, Гроши, Зара, Стойка Пеперудата, спечелилият Здравко и палавата Мел.

Виж още: Палавата украинка от София с триумфално завръщане, предизвика греховни мисли със снимка 

Мариела Киселкова, по-известна като Мел, стана една от най-скандалните участнички, а държанието ѝ беше нещо, което се видя за първи път на дребен екран. Крехката Мел се забърка в много скандална обстановка и даже триъгълник. Зара и Найден се бяха гаджосали за малко, само че в връзките им се намеси Мел, която не атакува щурия Нед, а Зара.

Виж още: Секси утринна рутина: Николета Лозанова лъсна чисто гола от банята

Зара, която през днешния ден е топ инфлуесърка, попадна под завивките на Мел, когато двете вършиха забавни неща пред цялата страна. Е, дребната им любовна случка завърши, а от този момент изтече много вода. Зара имаше сериозна връзка, даже беше омъжена, само че през днешния ден мацката не споделя доста за персоналния си живот.

Мел пък не може да бъде открита в обществените мрежи. Известно е, че преди няколко години стана майка на момиче, а бисексуалните ѝ моменти са от дълго време зад тила ѝ. Информацията, с която разполагаме е, че момиченцето се споделя Анастасия, бащата е прочут столичен юрист. 

Виж още: Вече публично: Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън оповестиха обществено връзката си

Любопитното е, че майката и бащата наричали щерка си " дребния змей ". Причината е освен фактът, че Анастасия се родила точно в годината на митичното създание (2012). Клюката гласи, че дребната е била зачената, до момента в който вървял обичаният сериал на двойка " Game of Thrones ". 

Към днешна дата Мел не се демонстрира в общественото пространтво, не дава изявленията и не се занимава с инфлуенсърска активност.

Виж още: Палавата украинка от София с триумфално завръщане, предизвика греховни мисли със снимка 

 

Изображение: https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР