ЕGT Digital е водеща българска технологична компания, която създава модерни

...
ЕGT Digital е водеща българска технологична компания, която създава модерни
Коментари Харесай

Марио, който постоянно предизвиква себе си

ЕGT Digital е водеща българска софтуерна компания, която основава съвременни софтуерни решения за iGaming промишлеността. В тяхната работна среда, която е източник на ентусиазъм и креативност, се развиват освен програмисти, само че и надарени художници, аниматори и дизайнери.

Неотдавна компанията провежда галерия, която показа креативните гении на екипа. Впечатленията от тези творби потвърдиха, че EGT Digital е мястото, където хората се стремят към основаването на нещо извънредно. Всеки от тях е неповторим и носи със себе си своята персонална история и креативен капацитет. Вече ви запознахме с, който цялостни душите с същинско изкуство. Сега ви представяме Марио, който е освен извънредно креативна душа, само че и човек със мощно любознание към живота. Той вижда изкуството като средство за изложение на себе си и като метод да въодушевява другите да открият своята креативност и житейска цел.

- Марио, каква е историята зад изложбата и по какъв начин се свързва с работата ви като екип?

- На изложбата желаеме да покажем персонални произведения, които предизвикваме и сътворяваме сами след работа. Това ни дава опция да изразим себе си и да бъдем креативен свободни. Всеки от нас има полето да се освободи и да избере избрани произведения, които да бъдат подредени на изложбата. Аз вземам участие с рисунка, която беше за кандидатстването ми тук, където работя от една година и половина.

- Как компанията те поддържа и предизвиква креативния развой?

- Компанията несъмнено ме поддържа и предизвиква. Аз съм 2D художник. В наши дни нещата се случват доста динамично, само че тук ти дават задоволително пространство и не те притискат. Имаме гъвкаво работно време, обедната отмора може да се измества, което способства за баланс в работата.

Също по този начин, сътрудниците са супер, а техниката, която ни обезпечават, е страхотна. Броят на чиновниците се усилва динамично – от 20 в отдела станахме най-малко 40 или повече. Лично аз употребявам и 3D стратегии, а комбинацията сред 2D и 3D ми е доста приятна. Когато постъпвах, изявлението ми мина с усмивка. От самото начало беше ясно, че всеки в екипа е на мястото си.

Компанията ме насърчи да покажа това, което съм основал, и бяха нетърпеливи да видят задачата ми. Седем дни не излизах от нас, с цел да си изпипам всичко. Създадох няколко концепции, с цел да има избор, и от тях избрах три, от които след това избрах най-хубавата.

До през днешния ден съм признателен, че аплайвах и се причислих към EGT Digital. Всеки ден се веселя на работата си и съм признателен, че мога да се занимавам с нещо, което обичам.

- Какво е най-важното умеене, което си придобил от занимаването с изкуство и по какъв начин го прилагаш в работата си в компанията?

- Научих се на воля. Научих се да бъда настойчив, да бъда толерантен и да имам вяра, че това, което върша, е красиво и ще бъде оценено. Работата в изкуството изисква да рискуваш – или да бъдеш подложен на рецензия, или да получаваш похвали. Сега мога да се показвам свободно и да възпроизвеждам своите хрумвания в работата си в компанията.

- Какво би желал да предадеш посредством твоите произведения?

- С творбите си желая да предам обръщение – да покажа, че всеки от нас може да основава хубост и да трансформира света към себе си. Искам да вдъхновя другите да открият своята креативност и да се осмелят да следват своите пристрастености. Надявам се, че моите произведения ще подтикват хората да живеят по-изпълнени и въодушевени животи.

- Кои са твоите основни източници на ентусиазъм?

- Моите основни източници на ентусиазъм идват от самия живот и това, което той ми предлага. Аз виждам знаците на всички места към мен и деликатно ги проследявам. Често виждам 11:11, което в нумерологията е знак, че съм на верния път. От дребен се интересувам от смисъла на живота и желая да схвана за какво сме тук.

- Каква роля има изкуството и творчеството в живота ти? Как те ти въздействат професионално и персонално?

- Изкуството и творчеството играят извънредно значима роля в живота ми. Рисуването е първото средство, с което се научих да показвам себе си. В момента, в който взема молива и стартирам да рисувам, се усещам изцяло провиснал и свободен. Това е методът ми да се изразя и да предам страстите и концепциите си на другите. Творчеството ми дава неповторима опция да се показвам и да открия нови способи за виждане на света към мен. То ме въодушевява, прави ме по-креативен и ме кара да развъртвам своите умения и гении. Търся и намирам пламъчето във всяко нещо.

Не пропускайте идващите изявленията на хората, които ще ви вдъхновят да мечтаете и да постигате повече и които ще ви отведат във вълнуващия свят на EGT Digital. Вижте и повече за отворените позиции на EGT Digital и открийте освен вълнуваща работа, само че и поддръжка в това място за развиване и достижения.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР