Егото на Благо ни раздели, където е то, няма любов.Това

...
Егото на Благо ни раздели, където е то, няма любов.Това
Коментари Харесай

Русата Златка каза защо са се разделили с Благо Джизъса

" Егото на Благо ни раздели, където е то, няма обич. "

Това изясни като причина за краха на връзката си с Благой Георгиев Златка Райкова.

Русото прелъщение през вчерашния ден отговори на въпроси на почитатели по какъв начин се развива новата й връзка и аргументите, довели до раздялата й с футболния национал.

Според Златка няма място за обич, когато егото е огромно. Красавицата се радва на новата обич на известния тенисист, произлизащ от състоятелен арменски жанр - Карен Хачатрян. Името му преди няколко години бе забъркано в скандално обвиняване, че е взел присъединяване в пет уговорени мача. След случилото се правата му в спорта бяха отнети за неопределен срок.

С Карен участничката в шестия сезон на предаването за фалшификати " Като две капки вода " е от няколко месеца. Двамата са влюбени, а Златка е доста щастлива, защото Карен й давал всичко, което Благо не й дал.

" Обича ме и ме почита. Гледа доста добре сина ми. По-голяма непоклатимост от тази не ми е нужна ", написа Райкова на почитател, който я хвали, че си отиват с новия й мъж. А на въпроса: " Има ли концепция по какъв начин ще кръстят второто й дете ", плеймейтката дава отговор: " Имаме концепция, да ", като прецизира, че към този момент мечтае за бебе от Карен.

Междувременно Благой Георгиев също не стопира да се хвали с новата си брачна половинка - Полина Спасова. Във вчерашния ден Джизъса още веднъж пусна пост с нея от разходка в гората. " Това е огромната ми обич ", не стопира да хвали обичаната си някогашният национал по футбол, написа " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР