Егоизмът е полезно нещо, но само в определени дози. Когато

...
Егоизмът е полезно нещо, но само в определени дози. Когато
Коментари Харесай

Не им пука за вас: Тези 3 зодии обичат само себе си

Егоизмът е потребно нещо, само че единствено в избрани дози. Когато обаче той надвиши тези граници, хората към вас може да стартират да страдат съществено.

Астролозите са безапелационни, че той може да мине естествените граници при представителите на три зодии. Около тях съгласно специалистите може да се окаже доста рисково.

Скорпион

Представителите на тази зодия чудесно схващат какво се случва към тях и по какъв начин може да се обърне обстановката в тяхна изгода. Те не биха се поколебали да манипулират другите, с цел да получат това, което желаят.

Няма да се оттеглен при какъвто и да е психически напън, нито пред изнудване. Именно поради това е по-добре да бягате надалеч от скорпион и да не се обръщате обратно.

Лъв

Лъвовете са решителни и са родени за водачи. Те умеят да вървят към задачата, без да се впечатляват от дейностите на близките. Родените под този знак не слушат никакви препоръки, тъй като непознатото мнение съгласно тях е празна фраза. Лъвовете са подготвени да оказват помощ, само че не т алтруистични подбуди. Просто им харесва прекалено много, с цел да се усещат значими и обичани. За един Лъв той постоянно е преди всичко.

Телец

Телците съчетават две ужасни черти - самолюбие и бездействие. Такива хора обожават красивия живот и са подготвени на всичко. Освен на работа, несъмнено.

Те ще предпочета да се възползват от останалите и да си припишат техните заслуги.

Понякога Телците изпитват потребност за енергична активност. Това обаче нормално не приключва добре, тъй като не са привикнали и не слушат опитни хора. В резултат на това се стига постоянно до прекаленост. Телците са доста егоистични обаче, с цел да признаят, когато са се провалили, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР