Египетският Ал Ахли победи мароканския Уидад Казабланка с 2:1 като

...
Египетският Ал Ахли победи мароканския Уидад Казабланка с 2:1 като
Коментари Харесай

Ал Ахли взе крехък аванс пред Уидад във финала за Африканската Шампионска лига

Египетският Ал Ахли победи мароканския Уидад Казабланка с 2:1 като хазаин в Кайро в първия мач от финала в Африканската Шампионска лига. Реваншът ще се играе на 11 юни в Казабланка.

Домакините поведоха с 1:0 в четвъртата минута на добавеното време на първата част след попадение на 29-годишния нападател Пърси Тау. Махмуд Караба повиши задатъка на Ал Ахли на 2:0 в 59-ата минута, само че гостите върнаха един гол в 86-ата минута, дело на влезлия като запаса четири минути по-рано Сайфедин Бухра. Попадението може да се окаже доста значимо поради идния реванш и правилото за гол на непознат терен.

През този сезон първенецът ще бъде избран в два мача, откакто в предходните три издания се организираше единствено един заключителен дуел. През предходната година двата тима още веднъж се срещнаха, като Уидад победи Ал Ахли с 2:0 в срещата за трофея, която се организира в Казабланка.

Отборът на Ал Ахли е притежател на рекордните 10 трофеи от Шампионската лига на Африка, а мароканците се целят в четвърто отличие.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР