Египетската асоциация на туристическите агенции въвежда гореща телефонна линия 19654

...
Египетската асоциация на туристическите агенции въвежда гореща телефонна линия 19654
Коментари Харесай

Египет въвежда гореща телефонна линия за туристи

Египетската асоциация на туристическите организации вкарва гореща телефонна линия 19654 за недоволства и оферти от туристи, оповестява Българска телеграфна агенция.

Мярката е обвързвана с желанието на Министерството на туризма и на паметниците на културата за възстановяване на обслужването. 

Освен на денонощен телефон 19654, туристите може да подават сигнали и на е-поща [email protected]. Действия в отговор на жалбите и недоволствата ще се подхващат неотложно, съобщи заместник-министърът на туризма Гада Шалаби. 

Египетските управляващи изискват табели с информация за горещата линия да бъдат сложени на видно място на рецепциите на хотелите, както и в археологическите обекти.

Египет се радва на рекорден брой туристи през първата половина на 2023 година. Над седем милиона са посетили през този интервал Страната на фараоните. 

Ресорният министър Ахмед Иса разгласи по-рано, че чака общо петнадесет милиона туристи до края на тази година. Националната тактика за туризма, който е основен източник на задгранична валута за Египет,  предвижда до 2028 година да бъдат привлечени тридесет милиона гости.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР