Египет е третият полуфиналист в Купата на африканските нации, след

...
Египет е третият полуфиналист в Купата на африканските нации, след
Коментари Харесай

Салах поведе Египет към полуфинал

Египет е третият полуфиналист в Купата на африканските народи, откакто реализира поврат за победа с 2:1 след продължения над Мароко в 1/4-финален конфликт от шампионата. С съществена роля за триумфа на “фараоните ” беше звездата на, отчел се с гол и асистенция.

Мачът стартира по превъзходен метод за “лъвовете на Атлас ”, които бързо получиха дузпа поради фал на Айман Ашраф против. беше невъзмутим от бялата точка и по този начин откри резултата в 7-ата минута. Тази преднина обаче беше заличена в 53-ата минута. Тогава при центриране от корнер Мохамед Абделмонеим стреля с глава, а мазета топката. Тя обаче попадна право при, който беше прецизен със своята добавка.

Round of 16: Scores winning penalty
Quarterfinals: Scores equalizer and assists winner

Mo Salah helps Egypt reach the semifinals ✨
— B/R Football (@brfootball)
До края на постоянното време нито един от двата тима не стигна до нов гол и по този начин дуелът влезе в продължения. Всичко се реши в 100-ата минута, когато сътвори превъзходен пробив и подаде топката към Мохамед Трезеге, който я прати в противниковата мрежа за победното попадение. Малко преди края на срещата можеше да се разпише за повторно, само че пропусна да го направи на празна врата при контраофанзива на неговия отбор.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР