Егати тази държава, дето Христо Иванов ще я оправя! Георги

...
Егати тази държава, дето Христо Иванов ще я оправя! Георги
Коментари Харесай

Георги Марков: Партизаните на Сорос съсипаха институциите, машините подмениха изборите

" Егати тази страна, дето Христо Иванов ще я оправя! "
Георги Марков направи разбор на новините по света и у нас. Пред epicentеr.bg някогашният политик разнищи горещите тематики и не пропусна благата, родна България. Направи го в типичния си жанр.

Какво се случва по света и у нас?

1. Току-що Fox News помести изследване: Тръмп води на Де Сантис - 60% на 13%.
Така наречените " популистки " претенденти: Тръмп, Де Сантис и Рамасвами имат общо 84% поддръжка в границите на Републиканската партия против " традиционалистите " Пенс, Смит и Хейли - 11%.
Какво да каже човек, всичко е ясно в републиканския лагер.

2. В лагера на Демократическата партия настроението е обезпокоително:  77% от американците смятат Байдън за неспособен  бъдещ президент заради възрастови промени в държанието.

Неслучайно даже в неолибералните медии се тиражират думите на младо момче: " Гласувах за Байдън, само че в този момент ще гласоподавам за Тръмп! На погребението на нашите бойци от Афганистан Байдън си гледаше часовника. Ако стане война, ще съм на първа линия! Не желая, като ме погребват, президентът да си гледа часовника! " (Източник Fox News)

3. Сагата с американското жито от Украйна и  несъответстващата закана на Зеленски, че ще съди Полша, извади от равновесие най-големият русофоб от русофобската Полша - Качински, който още твърди, че руснаците са умъртвили брат му - президента на Полша в самолетната злополука, а Туск е замел нещата (б.р. президентът на Полша Лех Качински умира в самолетна злополука край Смоленск през 2010 година, Доналд Туск, водач на опозицията в Полша през днешния ден, тогава е министър-председател).

Полша би шута на американското жито от Украйна. (Президентът Дуда рече фигуративно:  " Украйна се държи като удавник, а удавникът може да те повлече в дълбините! " )

4. Току-що унгарският министър председател Виктор Орбан събра актива на партията си Фидес в остарялата столица и католически център на Унгария град Естергом.
Ето посланията: " Няма да позволим ориста на Унгария да се взема решение в чужбина. В Америка желаят да пратят непосредствено Тръмп в пандиза, с цел да не заплашва властта на Сорос и демократите. Глобалистите имат потребност от тази Европейска комисия. Те притискат Унгария! Но ние няма да се подчиним. 

Унгария няма да съобщи своя, политически, стопански и културен суверенитет.  Имаме си защита на границата. Вместо мигранти си имаме фамилна политика и се усили раждането на маджарски деца., стопанската система ни се развива, няма да участваме в украинската прокси война. " (Прочее, Орбан отпътува за Китай в очакване на нови грандиозни вложения като тази в Дебрецен от 7 милиарда евро за цех за батерии).

5. Другага седмица в Словакия Роберт Фицо се връща на бял кон след победа на предварителните избори (б.р. - Роберт Фицо е министър председател до 2018 година, водач на лявоцентристката партия Посока - обществена демокрация). Предизборното му обръщение е: " Мир, не война! Украински нацисти трепаха етнически руснаци. Спираме помощта за Зеленски. "

С кого ще се коалира!? С дясната партия " Републиканци ". Орбан убеди унгарските партии в Словакия да се обединят. Те го направиха и ще минат 5%. Унгарският " Алианс " в Словакия ще поддържа външната политика на Фицо (500 000 унгарци жувеат в Словакия!)

Фицо преди малко предизборно съобщи по Sky News:

6. В Австрия Партията на свободата, която е антимигрантска, е сигурен победител на изборите следващата година. Херберт Кикл (б.р. - водач на Австрийската партия на свободата) води във всички изследвания. Австрийците отвън Виена са в шок от мигрантските пожари в Брюксел и гражданската война, която устроили в Париж, Марсилия, Монпелие.

Тежки загуби чакат ЕНП в Италия, Франция, Полша, Унгария, Швеция, Холандия, Австрия, Словения, Чехия . В Германия нечуван напредък на " Алтернатива за Германия ", която още тази неделя ще има още един кмет в Тюрингия.

Ще има нова Австро - Унгария, само че не империя, а от столици на мира.

На доста европейци ще им се наложи да си спомнят думите на великия Де Гол: Американците не са европейци, а Англия е остров.

8. У нас. Взеха ни суверенитета, историята и хляба! Цензурата в малките екрани надмина тази по времето на комунизма. Гражданите са лишени от конституционното право на информация.

Партизаните на Сорос унищожиха институциите, машините подмениха изборите, страната е разнебитена колония.

Забраниха ни референдумите! Суспендираха гласа национален и Божи. Дори Тодор Живков направи референдум за конституцията.

Егати тази страна, дето Христо Иванов ще я оправя!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР