Тийнейджър, хванат да кара 132 мили в час по междущатска магистрала във Флорида, казва заместник, който след това се обажда на баща си да дойде да го вземе

...
Ефрейтор от офиса на шерифа на Ориндж Каунти, Флорида каза,
Коментари Харесай

Ефрейтор от офиса на шерифа на Ориндж Каунти, Флорида каза, че е засякъл тийнейджър, движещ се със 132 мили в час по експресните ленти на междущатска магистрала 4. След това той се обадил на бащата на 16-годишното дете да дойде да го вземе.

Партньорът на CBS Orlando WKMG-TV посочва, че ограничението на скоростта на междущатските магистрали във Флорида е 70 мили в час.

The спирането на трафика беше заснето на видео, публикувано от офиса в социалните медии във вторник. Службата каза, че това се е случило по-рано тази година.

Ефрейтор Грег Ритгер е видян да се обажда на бащата на тийнейджъра и му казва да дойде с друг шофьор, за да вземе сина си.

След това офисът каза, Ритгер „сподели предупредителна история с тях. Прекомерната скорост е много реална опасност, срещу която работим всеки ден.“

Ритгер им казал, че преди няколко години е спрял тийнейджър, който също е бил на около 16 "в чисто нов Мустанг", който родителите му му бяха купили. Двамата се развеждали и когато ги видял в съда, ги предупредил, че колата е „твърде много“ за сина им и той не може да се „оправи“ с нея. Те увериха Ритгер, че ще отнемат Мустанга от тийнейджъра.

Но около два месеца по-късно Ритгер се видя с адвоката на семейството, който каза на Ритгер, че около три седмици след тази съдебна дата тийнейджърът " уви колата около дърво" и сега "тези родители нямат дете."

Ритгер казал на тийнейджъра на I-94, че ако беше на 18 години, щеше да отиде в затвора за безразсъдство шофиране. Вместо това той получи наказание за превишена скорост, което изисква явяване в съда в Орландо.

Ритгер каза на родителите си, че глобата за това бързо каране е $1104, като съдебните разходи се включват, но съдията може да наложи всяка глоба, която поиска иска и може да отнеме книжката на тийнейджъра за една година.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР