Effie България проведе първия си уъркшоп съвместно със студентите от

...
Effie България проведе първия си уъркшоп съвместно със студентите от
Коментари Харесай

Effie България проведе специален уъркшоп със студентите от НБУ


Effie България организира първия си уъркшоп взаимно със студентите от Нов Български Университет. Лекцията на тематика „ Ефективност “ бе последвана от практическо занятие.

Заданието имаше за цел да пресъздаде попълване на три от секциите на поръчка за Effie, които включват консуматори, инсайт и резултати. На студентите бе възложен действителен проблем, с който имаха опция да се срещнат в елементи и след това да разработят благодарение на ментори. Своите скъпи насоки и препоръки към студентите от Нов Български Университет дадоха Николай Караджов, Изпълнителен шеф на Българската асоциация на информационните организации, и Георги Гавазов, съветник с дълготраен на практика опит в областта на връзките и член на тазгодишното жури на Effie Awards България.

След обширен обзор и разискване, на 14 ноември ще бъдат излъчени четирима спечелили, които ще завоюват покана за Гала вечерта за връчването на премиите Effie България.

Междувременно и през тази година гостите на церемонията ще имат опция да избират от няколко пакета билети.

До 13 ноември единичната цена на билета ще бъде 120 лева без Данък добавена стойност, само че при покупката на всеки 3 билета ще се получава четвърти гратис. След 14 ноември билетите ще бъдат на единична стойност 200 лева без Данък добавена стойност.

По време на блестящата церемония вечер ще бъдат връчени оценките на най-добре представилите се рекламни акции, осъществени в интервала 1 януари 2017 година – 30 септември 2018 година Традиционно планове, описващи акции и маркетингови практики, които са потвърдили оптималната успеваемост по измерими критерии, ще бъдат обсъждани в пет категории: " Стоки ", " Услуги ", " Промоции ", " Корпоративни връзки " и " Социална, медийна, политическа акция ".

Конкурсът Effie Awards годишно отличава най-впечатляващите достижения в региона на маркетинговите връзки и положителните, работещи хрумвания. В България форматът се провежда от Българската асоциация на информационните организации (БАКА).
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР