Ефектно аудио-визуално шоу и концерт на на група „Фондацията“ ще

...
Ефектно аудио-визуално шоу и концерт на на група „Фондацията“ ще
Коментари Харесай

Концерт на „Фондацията“ открива чествания, свързани с Ботев във Враца

Ефектно аудио-визуално шоу и концерт на на група „ Фондацията “ ще дадат начало на Ботевите дни тази година. Това стана ясно от провената през днешния ден среща на Ботевски учредителен комитет, който заседава следобед в Община Враца.
Официалното разкриване на тържествата ще стартира още на 24 май. Окончателната стратегия на Ботеви дни 2019 беше одобрена на третото съвещание на Ботевския учредителен комитет, което бе управлявано от заместник-кмета Петя Долапчиева.
Около 40 са деянията в формалната и съпътстващата стратегия, с които тази година Враца ще означи 143 години от подвига на Христо Ботев и неговата чета.
Нов акцент в програмата ще бъде прожекция на кино лентата „ Непобедимият военачалник Владимир Вазов “, с режисьор Татяна Пандурска, както и показване на гостуваща галерия на Историческия музей от Велинград „ Арманите в България “ и други
По традиция в програмата остават превъзходните вечерни концерти в града под Околчица.Тази година да зарадват врачани ще дойдат реализатори като Васил Найденов, групите „ Еридан “, „ Акага “ и „ Тоника Сухопътни войски “. Своето майсторство ще покажат и танцьорите от отбор „ Филип Кутев “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР