Вирусно видео показва как украински дрон унищожава руски разузнавателни станции близо до Бахмут

...
Ефективното използване на атаки с украински дрон е документирано в
Коментари Харесай

Ефективното използване на атаки с украински дрон е документирано в завладяващи клипове в стил „задължително за гледане по телевизията“ от украинската армия.

Дни след публикуването на вирусен клип за атака с дрон срещу руски кораб, нови невероятни кадри на украински дрон, унищожаващ руски разузнавателни станции в Бахмут, бяха споделени в социалните медии от командващия Сухопътните сили, генерал-полковник Александър Сирски, на 7 август.< /p>

Прочетете също: Произведените в Украйна разузнавателни дронове Sirko имат за цел да заменят квадрокоптерите Mavic отпред

Действайки в театъра, който беше разрушен след повече от година интензивни боеве, 77-ма отделна аеромобилна бригада на Украйна изпълни тази задача в разрушения град Бахмут.

„Работата продължава. Ние изтласкваме врага от позициите му близо до Бахмут“, написа Сирски.

Прочетете също: руски Черноморският флот е изправен пред главоблъсканици, тъй като украинските морски безпилотни самолети продължават да атакуват. беше подкрепен от говорителя на източното военно командване на Украйна Сергий Череватий, който каза, че украинските сили напредват стабилно близо до Бахмут, освобождавайки стотици метри украинска земя всеки ден.

Ние носим гласа на Украйна в света. Подкрепете ни с еднократно дарение или станете меценат!

Прочетете оригиналната статия в Новия глас на Украйна

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР