Ефективна програма, която може да се използва при най-различни сценарии

...
Ефективна програма, която може да се използва при най-различни сценарии
Коментари Харесай

AnyRecover – лесно възстановяване на всякакви данни

Ефективна стратегия, която може да се употребява при най-различни сюжети на щета и загуба на файлове от всички видове и на всевъзможни устройства

Програмата AnyRecover е „ всичко в едно ” решение за възобновяване на изтрити, изгубени или форматирани данни  от всевъзможни устройства

Загубата на данни е призрачен сън за всеки консуматор в днешно време, когато сме затрупани от информация и постоянно не знаем кой файл къде се намира. Освен това нерядко се случва значими данни да бъдат изтрити или развалени по разнообразни аргументи – било то несъзнателно, след форматиране или вирусни офанзиви. Във всички тези случаи ни би трябвало ефикасен инструмент за възобновяване на данните.

Един от най-хубавите артикули за тази цел е програмата AnyRecover, която – както подсказва името й – възвръща изгубени, изтрити и форматирани файлове, във всички известни формати и от всевъзможни устройства, като употребява неповторим личен логаритъм за възобновяване до равнище от 98%. Свалихме и тествахме пробната версия на програмата, с цел да се убедим в нейните качества и бърза работа. Нещо повече, този инструмент впечатлява и с изключителна лекост на работа, с помощта на интуитивното и опростено меню.

AnyRecover възвръща данни от всевъзможни носители и устройства – дискове, флашки, камери, телефони…

Как можем да загубим данни

Данните, съхранявани на всевъзможни електронни устройства – от флашки до твърди дискове, могат да станат недостъпни за нас по разнообразни аргументи. Такива са, да вземем за пример, несъзнателно заличаване на директория или файл, в това число и на „ кошчето ” (Recycle Bin), форматиране на диск, щета на диск или на негов дял, загуба на флашка или други сторидж устройство, а също и вирусна офанзива.

Можем да загубим данни и при срив или преинсталиране на операционната система, при случайно спиране на зареждането на компютъра, даже при неправилни интервенции с мишката и сторидж устройствата, както и в доста други обстановки. И тук на помощ идва инструмент като AnyRecover, който покрива всички изброени сюжети за щета или загуба на скъпите ни файлове – освен това, без да изисква от потребителя да има специфични компютърни умения.

„ Всичко в едно ” решение за възобновяване

С помощта на AnyRecover можем да възстановим данни от всяко устройство, при всевъзможни сюжети на щета или загуба и във всевъзможни файлови формати. Затова и разработчикът нарежда своя артикул като „ всичко в едно ” решение за възобновяване на данни, налично за платформи Windows и Mac.

AnyRecover предлага шест режима за възобновяване на данни

Програмата сканира и възвръща файлове от всеки вид притежател – карти памет, USB флашки, твърди дискове – вградени и външни, SSD-та, както и данните в телефони, фото- и видеокамери, плейъри и други електронни устройства, които съхраняват данни.

Също толкоз всеобхватно е и разнообразието от файлови формати, с които може да се оправи програмата. Тя поддържа над 100 разнообразни формата за фотоси, изображения, видео, аудио, документи – текстови, електронни таблици, презентации и PDF-и, имейли, архиви и прочие Възстановяването протича без риск от презапис на други файлове.

Опростен интерфейс

Отличителна линия и несъмнено преимущество на AnyRecover е опростеният, подсъзнателен интерфейс, който няма да затрудни и новак консуматор. Когато пуснете програмата, ще видите на основния прозорец всички съществени функционалности:

Когато изберете някоя от вариантите – да вземем за пример „ Възстановяване от външно устройство ”, програмата демонстрира иконки на вероятните устройства и при натискане на бутон „ Next ” разпознава обвързваните към компютъра флашки или други джаджи. След това можете да пристъпите към сканиране и възобновяване на данни от определените устройства – още веднъж с бутона „ Next ”.

AnyRecover разрешава възобновяване на всички публикувани видове данни

Отваря се нов прозорец, от който можете да прецизирате какви тъкмо видове данни да бъдат възобновени – те са показани в огромни, отчетливи блокчета:

Избирате мечтаните видове данни и пускате интервенцията за търсене на данни за възобновяване – с бутона „ Scan ”.

Когато е подготвена, програмата ви осведоми, че сканирането е приключило и предлага лист с откритите файлове за възобновяване с техните данни – размер, формат, история и път до файла. И освен това – с изключение на, че виждате файловете в лист, планувана е алтернатива за прелиминарен обзор на изображенията във тип на „ тъмбнейли ” или в цялостен аспект.

Финалната стъпка е да възстановите мечтаните файлове – просто ги избирате и натискате бутона „ Recover ”. Програмата ще ви попита къде да запишете възобновените данни и ще свърши сама и бързо останалата работа, след което можете да разгледате резултата.

Разширени благоприятни условия

Освен базова функционалност AnyRecover предлага и спомагателни благоприятни условия за прецизиране на сканирането. Така да вземем за пример, можете да зададете търсене на файлове съгласно датата на смяната им – за цялото им битие, за настоящия ден, за последните 7 дни или за различен интервал.

Друга доста потребна функционалност е така наречен „ All-round Recover ”. Ако не можете да намерите издирван файл на съответно устройство или място, програмата ви дава опция да претърсите по-задълбочено компютъра и обвързваните към него устройства посредством режима „ All-round Recover ”, като това може да отнеме 10 и повече минути.

Ако и това не проработи, имате една последна алтернатива – така наречен „ надълбоко сканиране ” (Deep Scan). При него логаритъмът прониква надълбоко в структурата на данните в опит да ги възвърне, без значение дали са били изтрити или недостъпни по някаква причина.

Програмата разрешава и ръчно търсене на файлове за възобновяване по име или път. Тя е съпроводена и от подробна помощна информация (Help), която е налична онлайн на уеб страницата на разработчика.

Възстановяване на файл в три стъпки  

Ето по какъв начин най-лесно можете да възстановите заличен или недосегаем файл единствено с три стъпки. Преди това, несъмнено, би трябвало да си свалите и инсталирате програмата на компютъра (Windows или Mac РС).
Избор – стартирайте AnyRecover и от основния прозорец изберете един от режимите. Сканиране – задайте път до областите с данни, в които желаете да намерите изгубен данни и изберете вида файл, след което натискате бутона „ Scan ”. Възстановяване – прегледайте файловете преди да ги възстановите и съхраните; изберете точните файлове и натиснете бутона „ Recover ”.
Файловете са сполучливо възобновени!

Безплатна и платена версия

Тази усъвършенствана стратегия за възобновяване на данни може да се смъкна гратис за запознаване с нейните благоприятни условия, само че цялостната й функционалност е налична след покупка на лиценз – код за регистрация – за Windows или Mac.

Безплатната версия на AnyRecover разрешава сканиране за изтрити, изгубени или недостъпни файлове и обзор на листата с открити файлове, само че опцията за възобновяване е лимитирана единствено до 3 файла.

Ако желаете повече от това, ще би трябвало да си купите код и да попълните уеб формата за регистрация. Цената на едногодишен лиценз за един компютър е 49,95 $. Ще получите регистрационния код по имейл.

Даунлоуд: AnyRecover
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР