Ефективен, достъпен начин за удължаване на живота е да пиете

...
Ефективен, достъпен начин за удължаване на живота е да пиете
Коментари Харесай

Пийте тази напитка сутрин и никога няма да се разболеете от рак

Ефективен, наличен метод за удължение на живота е да пиете постоянно напитка, позната на всички за закуска. Този табиет ви оказва помощ да живеете по-дълго, като намалявате риска от диабет вид 2, сърдечни и мозъчни болести и някои типове рак.
Диетологът Алина Петре от Националната здравна работа на Англия приказва пред Healthline за способността на напитката да въздейства на продължителността на живота.
Според експерта, постоянната консумация на кафе е обвързвана с понижен риск от сърдечни болести, както и някои типове рак. Според обзор на проучване на BMJ кафето съдържа доста съединения с противовъзпалителни резултати - с помощта на това напитката понижава риска от развиване на меланом, левкемия, простатна жлеза, ендометриум.
Данните, получени от специалисти от Университета в Южна Калифорния, демонстрират, че пиещите кафе са с 26% по-малко евентуално да страдат от рак на дебелото черво, в сравнение с тези, които не го вършат.
Като цяло хората, които употребяват повече от 2.5 чаши кафе дневно, са 54% по-малко евентуално да страдат от злокачествени тумори, споделят учените.
„ Това е една от най-хубавите питиета, която ни оказва помощ да живеем по-дълго. Ако пиете кафе на закуска, тогава заради неговите антиоксиданти, можете да намалите риска от ранна гибел заради развиването на освен рак, само че и диабет вид 2, деменция, заболявания на Паркинсон и Алцхаймер ", сподели Петре.
Експертът декларира: потребно е да се употребяват до 400 mg кофеин дневно, което е еквивалентно на към четири чаши. Лекарят обаче припомня, че тонизиращият резултат на кофеина върху тялото може да продължи повече от шест часа. Следователно, напитката би трябвало да се пие, тъй че да не пречи на вашият сън. В това отношение тя е съвършен за закуска. Неправилната консумация на кофеин усилва възможностите за развиване на тревога, бодърствуване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР