Ефектът на Меган Маркъл е видим не само върху модната

...
Ефектът на Меган Маркъл е видим не само върху модната
Коментари Харесай

Как Меган Маркъл промени принц Хари

Ефектът на Меган Маркъл е забележим освен върху стилната промишленост, само че и върху нейния предстоящ брачен партньор. Броени дни остават до по този начин чаканата женитба, а смяната в младоженците е забележима. Особено в принц Хари.

Покрай своята запалена по спорта и здравословното хранене обичана, той е съумял да трансформира фигурата си. Поглеждайки обратно към фотоси на по-малкия наследник на принцеса Даяна и принц Чарлз виждаме, че има разлика в тежестта на принц Хари тогава и в този момент . Въпреки че би трябвало малко повече да се вгледаме, и то отстрани.

 Принц Хари и пристрастеността към джънк фууд-а

Принц Хари и пристрастеността към джънк фууд-а

Той в никакъв случай не е бил пълен, само че и в никакъв случай не е бил толкоз втален, колкото в този момент. С неговото телосложение даже четирите-петте кг, които евентуално е свалил, са си забележима смяна.

Явно предсватбената диета на Меган Маркъл дава стремежи резултат. Още предходната година актрисата съумя да го убеди да тръгне на фитнес. И то не кой да е, а против 575 паунда на месец. Все отново, приказваме за кралска персона, тъй че няма място за изненади.

 Снимка 353654

Бъдещият жених не един път бе заснеман от фотографи да излиза отпаднал от залата, само че и очевидно удовлетворен от себе си и от дамата, която реши да го вкара в правия път .

Преди години принц Хари постоянно можеше да бъде видян да яде нездравословна храна, най-често от вериги за бързо хранене. И го правеше без терзания и скрупули, напомнят от Daily Mail. А в този момент гордо декларира, че се е отказал даже от обичаната си пица .

Меган Маркъл е разпален почитател на здравословното хранене и очевидно е драснала клечката на тази фикс идея и в своя предстоящ брачен партньор. А той, като добър мъж, слуша и се съгласява.

 Снимка 353655

Така кралският правоприемник е почнал да пие доста фрешове, да редуцира въглехидратите и заменя хамбургерите с киноа и други суперхрани.

Актрисата всекидневно прави плодови и зеленчукови смутита на своя избраник и попарва бързо желанието му да яде месо . Сега хладилникът на бъдещите съпрузи е цялостен с хумус, кейл, морски блага и салати.

 Ефектът Меган Маркъл
Ефектът Меган Маркъл

Как стана всеобща фаворитка

Явно любовта в действителност прави чудеса с хората. А Меган доста добре знае по какъв начин да управлява тази мощ. Така на сватбата и двамата ще бъдат в най-хубавата си форма , тъй като целият свят ще гледа в тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР