Ефектът е в детайлите. Ако сте чували хора, които не

...
Ефектът е в детайлите. Ако сте чували хора, които не
Коментари Харесай

Избягвай тези дребни неща и ще топиш килограми

Ефектът е в детайлите. Ако сте чували хора, които не могат да качат килограми, те прибавят голям брой неща към порциите си, които да им носят повече калории. Обратното важи при свалянето – това е уравнение с изваждане.
Пет стъпки, които ще ни оказват помощ да загубим непотребните килограми
Всички се стремим към по-добра фигура. Мъже и дами. Задължителна част от това е да загубим непотребните си килограми. Как обаче да го например..
Прочети повече
Когато си вършиме смути, нормално слагате много съставки, които да го създадат по-витаминозно, по-сладко и по-вкусно. Но не прекалявайте. Сложете си 1-2 плода за база и мляко по желание. Плодовете са задоволително сладки, за това няма смисъл да добавяте мед. Канелата от своя страна спомага топенето на непотребни калории и потиска апетита, по тази причина можете да поръсите с канела за усет.

Добавки, като протеин, усилват калорийността на напитката ви със 100+ калории. Чия семената и разнообразни ядки и кокосови стърготини също могат да стигнат сред 100-200 калории.

От нискокалорична лека напитка, може без да желаете да я превърнете в калорийна бомба.

Сосовете

Избрали сте да хапнете пиле с картофи, само че до вас стои бутилка кетчуп. Той самичък по себе си не е висококалоричен, само че елементарно се прекалява, тъй като е блудкав и се употребява елементарно. Освен това, картофите засищат по-бързо, в случай че ги хапвате без сос, сосът спомага по-лесното им дъвчене и по този начин поемате доста повече, в сравнение с действително ви засища.
Какво става с тялото ни, когато качим килограми
Неднорменото тегло оказва отрицателно влияние върху цялот тяло на индивида. Хората с повече килограми не могат да усетят същинския усет...
Прочети повече
Ако отнемете захарта от кафето, за един месец може да се окаже, че сте приели до 200 калории по-малко.

Ядките

Правите кексове или слагате добавка на киселото си мляко, или пък сте си взели шепа ядки като снакс на работа – внимавайте. Само 100 гр ядки съдържат над 500 калории, което е ¼ от дневния ви банкет.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР