Ефект от зеления сертификат има от математическа гледна точка, тъй

...
Ефект от зеления сертификат има от математическа гледна точка, тъй
Коментари Харесай

Проф. Николай Витанов: Смъртността на дневна база ще расте

Ефект от зеления документ има от математическа позиция, защото той лимитира тия, които го нямат, в този момент това е от математическа позиция. Другите ми гледни точки, те са си за мен, тъй че резултат има, добави проф. Витанов.

Има няколко положителни вести, да кажем две от тях. Първо базовото репродуктивно число трети ден е под 1,3, което значи, че експоненциалното разпространяване на болестта спря, което значи, че обсегът продължава да се усилва, само че натискът върху лечебните заведения към този момент няма да е толкоз внезапен, колкото беше през отминалата седмица. Оттук нататък, като ме питат какво ще стане със здравната система, аз употребявам думата ще устиска, сподели още проф. Витанов.

Значи едно е ще устои, друго ще е устиска. Ако би трябвало да направя разлика сред устои и ще устиска, имаме самолетоносач на 40 километра от Камен бряг, кормилото е завъртяно, на самолетоносача му трябват 40 км да завие. Ще устои, е да завие преди Камен бряг, ще устиска е, в случай че успее да завие и закачи някоя канара. Има и трети вид, който към този момент го видяхме с един различен транспортен съд, съобщи проф. Николай Витанов. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР