Едва завърши турнирът в Индиън Уелс, а втората Мастърс надпревара

...
Едва завърши турнирът в Индиън Уелс, а втората Мастърс надпревара
Коментари Харесай

Виктория Томова и Адриан Андреев на корта в понеделник


Едва приключи шампионатът в Индиън Уелс, а втората Мастърс конкуренция за годината – тази в Маями, към този момент е зад ъгъла. Квалификациите във Флорида към този момент са в ход, като във втория кръг от пресявките при дамите ще забележим първата ни ракета Виктория Томова. Това обаче не е единственият конфликт, който ще следим с интерес през днешния ден.

Коефициентите за мачовете можете да видите на.

Виктория Томова се изправя против 116-ата в света Виктория Голубич в четвърти мач от програмата на корт №7, която стартира в 17:00 ч. българско време. До момента те са играли една против друга два пъти, като салдото е 1-1. Последният им конфликт бе на осминафинала в Линц през 2017, където швейцарката се наложи с 4-6, 6-4, 6-1.

Това обаче не е единственият мач с българско присъединяване в днешния ден. Адриан Андреев ще играе в първи кръг от главната скица на Чалънджър шампионата в Лас Франкесас дел Валес. Поставеният под №5 българин ще се изправи против участващия с „ уайлд кард “ Даниел Мерида (№515). Андреев е считан за любимец с коефициент от, до момента в който ставката за победа на испанеца е.

Междувременно Дария Великова ще се изправи против Селин Симуню (№1161) във втори кръг от квалификациите на W15 шампионата в Анталия. Коефициентът за победа на българката е, до момента в който този на нейната съперничка е.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.


*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР