Едва за втори път откакто дойде в Ню Орлийнз през

...
Едва за втори път откакто дойде в Ню Орлийнз през
Коментари Харесай

Брийс пропуска шест седмици, Рьотлисбергер – целия сезон

Едва за повторно откогато пристигна в Ню Орлийнз през 2006 година Дрю Брийс ще пропусне мач заради травма. Куотърбекът на „ светците” бе изваден от игра 6:44 мин. след началото при загубата с 9:27 против ЛА Ремс. След обширен обзор в калифорнийска болница на Брийс е била предложена интервенция поради скъсани връзки в палеца на дясната ръка. Оптимистичният период за възобновяване е шест седмици, което значи, че връщането му игра няма да е преди 10 ноември, когато „ светците” одобряват Атланта.

Последният път, когато травма извади Брийс от игра, бе за гостуването на Каролина на 27 септември 2015 година В неделя Ню Орлийнз излизат като посетители на Сиатъл, като титуляр ще е Теди Бриджуотър. Избор №32 в драфта 2014 година има едвам седем мача общо от 2015 година насам, като единствено един път е бил на терена от първата минута.

Още по-драматично е ситуацията в Питсбърг. Бен Рьотлисбергер напусна още преди почивката при загубата в неделя от Сиатъл с травма в лакътя. Последвалият ядрено-магнитен резонанс посочил потребността от интервенция, което вади Биг Бен от оставащите мачове този сезон. Питсбърг не дадоха повече детайлности за травмата, само че някои медии в Съединени американски щати спекулират, че е допустимо да става въпрос за така наречен Томи Джон. Травмата, която дълги години е била равносилна на смъртна присъда за питчерите в бейзбола, изисква подмяна на сухожилия и нормално лишава 12 – 16 месеца време за възобновяване.
В отсъствието на Рьотлисбергер Питсбърг остават с един здрав куотърбек – Мейсън Рудолф, който ще е титуляр при гостуването в неделя на Сан Франциско. Миналия понеделник резервата Джошуа Добс бе пратен в Джаксънвил и с цел да се попълни тимовия лист ще се наложи промотирането на новобранеца Делвин Ходжис или привличането на деец, който сега е без тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР