Едва вчера ви за пореден голям успех на Elden Ring

...
Едва вчера ви за пореден голям успех на Elden Ring
Коментари Харесай

Elden Ring с впечатляващи продажби

Едва през вчерашния ден ви за следващ огромен триумф на Elden Ring – играта е с най-успешен старт за напълно ново заглавие на европейския континент в последните осем години, а през днешния ден идва и друга вест за големия триумф на FromSoftware.

Bandai Namco и FromSoftware оповестиха, че играта се е продала в над 12 милиона копия по целия свят. Elden Ring излезе на 25-ти предния месец. В Япония играта се е продала в над един милион тираж. И освен това, От Bandai Namco изявяват предпочитание да разширят полето на деяние на марката Elden Ring оттатък света на видеоигрите. Дали това значи, че се възнамеряват телевизионни серии, пълнометражен филм или нещо друго, не излиза наяве.

„Бих желал да употребявам тази опция, с цел да благодаря на всички наши фенове, които внесоха Elden Ring в своя живот. Изключително съм горделив, че съм забъркан във вдъхването на живот на една толкоз фантастична и прелестна игра дружно с FromSoftware, тъй че да надхвърлим упованията на почитателите ни по целия свят. И в този дух, желая да заявя, че ще продължим своите старания в разширението на марката оттатък самата игра, в живота на всички ви. Ще продължаваме да носим наслада и задоволство посредством забавление, тъй че да сме близо до феновете ни по целия свят“, споделя в особено прес-съобщение президентът и изпълнителен шеф на Bandai Namco Йасуо Миякава.

Засега публично от FromSoftware не са декларирали проектите си за в допълнение наличие към играта, само че такова може и да бъде обявено в скоро бъдеще. В началото на този месец VG247 за откритието на прочут моддър на скрита сцена, което може би подсказва посоката на идващото премеждие, което ще бъде включено в Elden Ring.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР