Едва вчера ви съобщихме новината за сформирането на Shapeshifter Games

...
Едва вчера ви съобщихме новината за сформирането на Shapeshifter Games
Коментари Харесай

Shapeshifter помагат за работата по Clockwork Revolution

Едва през вчерашния ден ви съобщихме новината за сформирането на Shapeshifter Games от някогашни чиновници на Volition, а през днешния ден научихме забавна детайлност, обвързвана с тях.

Xbox Game Studios и inXile Entertainment оповестиха, че Shapeshifter Games оказват помощ в работата по Clockwork Revolution. Ако не сте чували в никакъв случай за Clockwork Revolution може да погледнете видеото нагоре. Геймплей фрагментите показват най-близкото до това, което бихме определили като Bioshock 4. Играта беше обявена като стиймпънк ролева игра с вероятност от първо лице. За страдание нямаме информация по отношение на това по кое време излиза играта. inXile, известни най-много с класиката The Bard’s Tale и поредицата Wasteland, бяха добити от Microsoft през 2018. Що се отнася до Shapeshifter Games, студиото се образува скоро откакто Embracer Group приключи съществуването на Volition.

„ Механичната котка изскочи от торбата. Щастлив съм да оповестя, че формираното от някогашни чиновници на Volition Shapeshifter Games работят с нас по Clockwork Revolution. Това е нещо особено за мен поради дългата ми история с тях, датираща от времето на Descent и FreeSpace игрите “. Това написа в „ Х “ шефът на inXile Entertainment Браян Фарго. Shapeshifter се афишират, като студио за съ-разработка. От известието на Фарго излиза наяве, че Clockwork Revolution е първата игра, по която те работят.

„ Една от първите игри, които тествах в кариерата си беше Descent. Това остави особено място в сърцето ми за екипа и историята на екипа на Parallax/Volition “. Това, на собствен ред написа президентът на inXile Мат Мадиган.

Clockwork Revolution се създава за платформите на Xbox Series X|S и Windows.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР