Едва вчера, 20 септември, Apple пусна новите си флагмански смартфони

...
Едва вчера, 20 септември, Apple пусна новите си флагмански смартфони
Коментари Харесай

В мрежата се появиха снимки на iPhone 16 след два дни употреба и образуване на драскотини

Едва през вчерашния ден, 20 септември, Apple пусна новите си флагмански смарт телефони от серията iPhone 16 и през днешния ден, на 21 същия месец, прочут инсайдер под псевдонима Majin Bu показа свежи фотоси на смарт телефоните от новата линия: единствено за два дни работа са се появили ожулвания (включително на страничната рамка) и даже драскотини.

Разбира се, в случай че желаете, можете да повредите смарт телефона си доста повече и за по-кратко време, само че в случай че притежателите на тези джаджи в действителност ги употребяват доста деликатно, тогава към Apple има съществени въпроси по отношение на контрола на качеството на продуктите.

В този подтекст е добре да си напомним, че през днешния ден малко по-рано се появиха тестванията на iPhone 16 Pro, които демонстрираха основна накърнимост в региона на новите ултратънки рамки на екрана. Тази взаимозависимост се следи по особено при iPhone 16 Pro. Важно е да се има поради, че това са проби и към рамката е приложена по-сериозна мощ, само че при деликатна употреба, евентуално няма да се прояви сходен проблем.

Не по-малко значимо е и това, че батерията в iPhone 16 Prо е с железен корпус и е усъвършенствано разсейването на топлината. Това взема решение казуса с прегряването, който е добре прочут още от предходното потомство в лицето на iPhone 15 Pro.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР