Едва трима души са наети за в , въпреки че

...
Едва трима души са наети за в , въпреки че
Коментари Харесай

Само 3-ма нови санитари в Пирогов въпреки заплатите

Едва трима души са наети за в " ", макар че стана ясно, че месечното им заплащане ще бъде 3000 лева Според доктор Дияна Димитрова намирането на искащи е извънредно мъчно. Особено откакто главната им мотивация са парите. Това стана ясно от диалог по Btv.
„ До момента трима индивида сме намерили, а ни трябват още към 50. Не съумяваме, тъй като хората, които идват, преди всичко слагат заплащането – никой от тези, които се явиха, не попитаха какво тъкмо ще вършат вътре в самите отделения “, разяснява Димитрова.
 Зам.-директорът на Пирогов въпреки всичко призна, че има лечебни заведения, които не са солидарни за COVID-19 Зам.-директорът на " Пирогов " въпреки всичко призна, че има лечебни заведения, които не са солидарни за COVID-19
Не мисля, че едно сходно размишление би трябвало да се базира на такава къса статистика. Не съм сигурен, че аз би трябвало да ви отговоря на т...
Друго изискване е искащите да са на възраст от 18 до 65 години и да имат антитела против COVID-19, както и да имат предпочитание да работят с тежко заболели пациенти.
„ При нас има единствено тежко заболели. Те се почистват всяка заран, прави се тоалет, сменят се памперси, сменя им се бельото – това не е едно от най-хубавите неща “, разяснява Димитрова.
Тя посочи, че заплатата от 3000 лева е оправдана.
Доброволецът Берт Илиев също споделя, че работата несъмнено не е лесна. „ Тя е многокомпонентна, тежка, физическа работа “, добавя той.
 „ Уолтопия “ ще подкрепи Пирогов с още три апарата за дихателна реанимация „ Уолтопия “ ще подкрепи " Пирогов " с още три апарата за дихателна реанимация
След като през месец март тази година „ Уолтопия “ сътвори Facebook групата „ Да дарим въздух! “, в нея се включиха...
Илиев е кандидатствал като доброволец в „ Пирогов “ още при започване на пандемията. Като студент по медицина споделя, че точно там практиката е най-голяма и разнообразна.
„ Мисля, че хората би трябвало да желаят да оказват помощ, а не да гледат единствено паричната страна на нещата “, добавя той. Илиев споделя, че всеки, които отиде там поради парите ще има тежък конфликт с действителността.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР