Едва сряда е, а изглежда така сякаш Кейт Мидълтън е

...
Едва сряда е, а изглежда така сякаш Кейт Мидълтън е
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън играе и ръгби

Едва сряда е, а наподобява по този начин като че ли Кейт Мидълтън е преизпълнила проекта за седмицата. Както постоянно. Принцесата на Уелс се оказа с изключително натоварена стратегия, само че още веднъж всичките й старания са ориентирани към благополучието на децата.
 Когато и Кейт Мидълтън реши да бъде Барби
Когато и Кейт Мидълтън реши да бъде Барби

Защото и принцесите харесват барби куклите

На 6 юни тя посети Windsor Family Hub - център в Уиндзор, който предлага поддръжка от всевъзможен тип за деца и родители. Сред услугите са психически съвещания, курсове по стрес мениджмънт и масаж за бебета.

Кейт сподели необикновен интерес към курсовете по стрес мениджмънт: " Ще дойда да си науча някакви трикове ", е коментарът й, представен от Hello. Най-много време обаче отдели на диалози със събралите се майка, както и на играта с децата.

" Бях чувал преди да споделят, че тя е доста добра в това да подготвя хората, само че е друго да видиш това онлайн. Тя просто успокоя всички от първата минута ", разяснява Лин Фъргюсън от фондация Achieving for Children, която управлява центъра.

Още сутринта на 7 юни Кейт Мидълтън се зае със идната си задача. Принцесата се появи в спортно облекло и с конска опашка в ръгби клуба на Мейдънхед, Уиндзор. Тя взе участие в тренировката на тима, след което отдели време да поговори с играчите.
 Снимка 621380

Фокусът й беше ролята на спортните клубове в района във образуването на спортна просвета у децата. Тя обаче не пропусна да разпита играчите за детството им като част от самодейността й Shaping Us, която цели да насочи вниманието към голямото значение на ранното детско развиване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР