Едва спасилият се с бараж от изпадане отбор на Кьолн

...
Едва спасилият се с бараж от изпадане отбор на Кьолн
Коментари Харесай

Кьолн зарадва новия си наставник с обрат над Херта

Едва избавилият се с бараж от изпадане тим на Кьолн започва новата акция в Бундеслигата с безапелационна победа с 3:1 над Херта. Това бе и дебютът на новия старши треньор на Щефан Баумгарт.

Гостите от Берлин откриха резултата още в 5-ата минута посредством новото си попълнение Стеван Йоветич, който се измъкна от отбраната и засече подаване на Матеуш Куня. До приключването на първите 30 минути от мача гостите преобладаваха и имаха още една опция за гол, която обаче беше пропиляна от Люка Трусар.

Малко преди края на първата част Антони Модесте изравни, откакто засече центриране на Ян Тилман.

След почивката домакините излязоха доста по-решителни и вкараха нови два гола, дело на Флориан Кайнц и по този начин дадоха сполучливо начало на новия си ментор. Кайнц се разписа единствено в границите на 3 минути, в 53-ата и в 55-ата за крайното 3:1.

Първият гол беше с глава, откакто беше най-бърз при меле и добавка от няколко рикошета. Второто попадение пристигна при центриране от дясно на локалния гений Бено Шмиц.

10-ина минути преди края гостите можеха да понижат с попадение на Сантяго Аскасибар, само че съдията го отнеми с ВАР, откакто на монитора се видя засадата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР