Едва след като имаме свободна и независима прокуратура с ясно

...
Едва след като имаме свободна и независима прокуратура с ясно
Коментари Харесай

ПП: Борисов държеше 59-те си депутати като слуги

„ Едва откакто имаме свободна и самостоятелна прокуратура с ясно понесена отговорност от господин Борисов, в България ще има не 6, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото ни бъдеще. “, се споделя в позицията на „ Продължаваме Промяната “ (ПП), оповестена на формалната им страница във фейсбук, във връзка конференция на ГЕРБ.

От Политическа партия показват, че през последните седем месеца Борисов „ държеше 59-те си депутати като прислужници ", и те са положили „ по всякакъв начин старания да препънат правосъдната промяна в България “.

“Хаосът ” е господин Борисов да бъде разследван за какво има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или някогашните министри от ГЕРБ да се крият зад депутатски имунитети, до момента в който не им се повдигат обвинявания по висящите им производства в прокуратурата, се споделя още в позицията на Политическа партия.
 
По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че ще упорстват да се одобри закон за въвеждане на таван на цените на горивата, както и за 100% диверсификация на съветското нуклеарно гориво и съветските нуклеарни мощности. ГЕРБ обявиха също, че са подготвени да седнат на кръгла маса за „ същинска правосъдна промяна “.

Като управнически приоритет беше изведен и договорът за втората част на ескадрилата F-16, с цел да бъде приключена модернизацията на Военновъздушни сили. От партията упорстват и да " спре издевателството с цената на тока ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР