Едва с две изминали седмици новият сезон на Игри на

...
Едва с две изминали седмици новият сезон на Игри на
Коментари Харесай

Какво ще се случи в "Игри на волята"? Снимки на изненадващи приятелства заляха Instagram

Едва с две минали седмици новият сезон на " Игри на волята " към този момент ни сподели, че подборът на участници е повече от отличен - те са разнообразни, те не одобряват друго с изключение на успеха, те са с забавни характери, ползи и идват от разнообразни сфери на живота. 

Виж още: Скандалната Ивана от „ Игри на волята " - кое е това момиче

Но в " Игри на волята " въпреки и единствено за две седмици, видяхме, че няма невъзможни неща. Така да вземем за пример артистът Димитър, който в началото разяснява с подигравка Ивана и дами от нейния вид, и наричаше себе си интелектуалец, към този момент е непосредствен точно с нея. По-късно стана ясно, че две от участничките са сестри - Йоанна и Катерина. Е, в този момент се изненадахме от едно " ново " другарство:

Виж още: След изненадата в " Игри на волята ": Йоанна потегли към ново премеждие и направи нов намек 

Тази фотография се появи в профилите и на тримата - на Тодор, на Вайс и на Димитър. " Житцу бие всичко " в разнообразни разновидности на изписване е текстът и в трите профила. Впечатление прави, че тримата са по бански, които не са част от облеклата им за шоуто. Също по този начин са прегърнати, усмихнати, което пък еднопосочно приказва, че тримата са се сприятелили в границите на шоуто. Под тях разяснява позитивно и различен участник в шоуто, Любо.

Виж още: Лукс и жанр за милиони: Емили Ратайковски сподели дома си

Малко по-късно в профилите на Сюзън и на Вайс се появи и фотографията по-долу. Тя е от среща след шоуто на племето на Жътварите, които очевидно са изгладили всички връзки, а свадите са останали зад тила им. Забележете даже, че Джери и Димитър са един до друг:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР