Едва около 500 души от цяла България се събраха на

...
Едва около 500 души от цяла България се събраха на
Коментари Харесай

ОБЕЩАНОТО от Копейкин : Протест на Възраждане за 50 хиляди души събра едва 500

Едва към 500 души от цяла България се събраха на митинг, проведен от " националния любим " Копейкин, водач на партия " Възраждане ".

Демонстрантите се събраха на пл. “Народно заседание “ в София. 

Присъстващите носеха български флагове и флагове на " Възраждане ", както и плакати " Аз предпочитам лв. ",  " Не на еврото ", " Избирам българския суверенитет ".



Позицията на „ Възраждане “ е, че България не е подготвена да стане част от еврозоната. Ако все още бъде въведено еврото в страната ни, то няма да докара до влизането ни в така наречен Клуб на богатите, а би могло да докара само до още по-голямо обедняване на българския народ заради шоковата инфлация, която се следи във всички страни в първите години от влизането им в еврозоната, считат от партията. От „ Възраждане “ декларират още, че в случай че въведем еврото в този момент, България ще загуби целия си паричен суверенитет, с което ще се откажем вечно от това сами като страна да дефинираме паричната си политика.



От „ Възраждане “ към този момент оповестиха, че ще създадат предприемчив комитет за събиране на подписи за референдум по тематиката. Обявиха и въпроса, който ще предложат за допитването - " Съгласни ли сте българският лев да се резервира като публична валута в България до постигане на 90 % от средноевропейските приходи? ".









Снимки: Светломир Стоянов
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР