Едва няколко месеца, след като Алексей Петров бе ликвидиран, трите

...
Едва няколко месеца, след като Алексей Петров бе ликвидиран, трите
Коментари Харесай

Жените на Алексей Петров го забравиха, делят милиони с враговете му

Едва няколко месеца, откакто Алексей Петров бе премахнат, трите дами на екскомандоса и силов осигурител, заровиха томахавките и се сдобриха една с друга в името на общия финансов интерес, означават потресени от протичащото се негови сподвижници. Оказва се, че самодейността за интимната „ сглобка “ сред вдовиците е била подета от титулярката в леглото му – бизнесдамата Ива Павлова, у която отиде лъвския къс от империята на Трактора, отпред със застрахователния колос „ Лев Инс “.

 

Превъзмогнала бързо мафиотската екзекуция на Алексей Петров, Ива Павлова е съумяла да притегли на своя страна формалната брачна половинка на баретата – Мариана, както и последната държанка Мирослава, която беше простреляна при убийството на някогашния консултант в ДАНС. И Мариана, и инструкторката по тенис, са получили къс от благосъстоянието на Алексей Петров, с цел да не оспорват по правосъден път разпределянето на наследството му.

 

Големите губещи от „ задругата на вдовиците “ са кръвните родственици на Алексей – майка му Диляна, братът Огнян и сестра му Теменужка, които освен не са получили съвсем нищо от благосъстоянието на Алексей Петров, само че и са изхвърлени от комерсиалните сдружения, част от бизнесимперията на починалия мафиот.

 

Приближени до баретата разкриват, че още в дните след убийството му живеещата на фамилни начала, само че без да има брак с него Ива Павлова се е погрижила да стопира претенциите на формалната брачна половинка на Алексей Петров – Мариана.

 

Блондинката е омъжена за мафиота, представящ се за доцент, още от далечната 1986 година и е единствената от дамите му, която е поддържала контакт с неговите родители и постоянно е ходила до село Градежница за фамилни тържества. Като законна брачна половинка и публична вдовица на Алексей Петров, Мариана би следвало да получи 50% от цялото му завещание, а останалите 50% да бъдат поделени на три равни елементи от по 16,66% сред нея, дъщерята на Алексей Петров от връзката му с Ива Павлова и майката Диляна.

 

За да бъде отказана от претенциите си към бизнес активите за стотици милиони на Алексей, Мариана е получила в брой 3 милиона лв., съхранявани в банкови сметки на Алексей Петров като физическо лице, както и 4 жилището в софийския квартал „ Кръстова вада “ на прословутата частна улица на баретите.

 

Любопитен подробност е, че откакто Мариана е поставила ръка върху парцелите, тя ги е преотдала чартърен на сдружение от орбитата на „ Лев Инс “ и ежемесечно получава лихва от 2500 лв..

 

За сметка на това обаче Мариана се е отказала от наследените по легален път хиляди декари аграрни земи в Тевенския район. Парцелите са минали във притежание на Ива Павлова, която към този момент ги е изтъргувала на юристът от Троян Момчил Мондешки, настояват осведомени.

 

Куриозен подробност е, че до момента в който Алексей Петров беше жив, той воюваше с Мондешки и имаше искания към част от собствеността на тогавашния цех за електромотори „ Елпром “ – Троян. След убийството обаче Момчил Мондешки, а и неговия брат Младен, постоянно са засичани в централата на „ Лев Инс “ на столичния бул. „ Черни връх “.

 

Това подхранва мълвата, че Ива Павлова е влезнала в колаборация с братята Мондешки от Троян, като тогавашните врагове на Алексей Петров са привлечени в екипа на вдовицата не за стабилизиране на бизнес империята на Алексей, а с цел да разпарчетосат и разпродадат на части някои от бизнесите.

 

Твърди се, че точно братя Мондешки стоят в основата на закриването на столичната такси компания „ Такси – С – Експрес “ (бившите таксита 12-80), която спря да съществува от началото на 2024 година

 

Чрез различен „ гросмайсторски “ ход Ива Павлова е съумяла да притегли на своя страна и последната държанка на Алексей Петров – рехабилитаторката Мирослава Михайлова, в чиито ръце на 16 август предходната година издъхна баретата, покосен от патроните на наемен палач по време на планинска разходка на Витоша, за което заяви първо Narod.bg.

 

След като се възвърне от рикоширалия патрон, който я рани тежко и я прати задълго в „ Пирогов “, 49-годишната дама е била назначена на работа в „ Лев Инс “ като външен съветник на голяма заплата.

 

Твърди се, че Мирослава прибира по 10 000 лв. месечно от застрахователната компания, настрана от това се е сдобила с необятен апартамент в влиятелен столичен квартал, харизан й от тогавашната съперница Ива.

 

Разправят, че Павлова е направила и различен жест към простреляната Мирослава – разкрила е депозитна сметка на името на 5-годишния й наследник Илия, която ежемесечно е захранвана с по 2000 лв.. Парите ще бъдат разполагаем на противозаконния наследник на Алексей Петров след цели 13 години, когато кръстеното на името на починалия татко на съветника в ДАНС момче навърши 18-годишна възраст.

 

С цел да стопира бъдещи искания за дял от наследството на Алексей Петров, оправната Ива Павлова е обезвъзмездила финансово и двамата пълнолетни противозаконни синове от остарели извънбрачни връзки на Алексей – Александър и Божидар.

 

25-годишния Александър е плод на любовта сред Алексей Петров и майка му Ети и до момента в който баретата беше жив, младежът работеше в „ Лев Инс “. Разправят, че Александър към този момент не е част от застрахователното сдружение, само че пък е бил обилно заплатен от Ива Павлова – трансферирали му половината от собствеността на хотел до централния вход на Северния плаж в Приморско, като също така му уредили и банково финансиране за довършителен ремонт и стартирането на хотела в употреба още през този летен сезон.

 

Из коридорите в централата на „ Лев Инс “ се мълви, че още предходната есен Ива Павлова е превела шестцифрена сума на различен противозаконен наследник на Алексей Петров – Божидар, родил се преди 20 години от интимната връзка сред баретата и юрист Румяна Радкова.

 

Разправят, че броени дни след убийството на Алексей Петров противозаконният му наследник Божидар е изискал посредством ДНК тест да се потвърди, че в неговата кръв текат гените на Алексей. Претенциите на младежа бързо секнали, когато бил посетен от командоса Цеката и след това било контрактувано да получи голяма сума в брой.

 

„ Ива Павлова се оказа смайващо оправна и коравосърдечна. Откакто погреба Алексей Петров, нито веднъж не е отишла на гроба му, само че за сметка на това съумя да влезе в сговор с останалите му дами и да им запуши устите с пари. Единствената жена, която същински страда по Алексей, е майка му Диляна.

 

След гибелта му тя се срина и към този момент даже не излиза отвън двора на къщата си в Градежица “, настояват хора от обкръжението на специалиста по национална сигурност. Приятели на Алексей Петров издават, че първата работа на вдовицата след изтезанието била да направи величествен ремонт на жилището си, за което пръснала 250 000 лв..

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Алексей Петров Трактора Лев Инс Ива Павлова Мариана Мирослава ДАНС
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР