Едва не се стигна до бой в Народното събрание. Депутатите

...
Едва не се стигна до бой в Народното събрание. Депутатите
Коментари Харесай

Не ме плюйте и Не ме блъскайте! Вижте целия цирк в НС, при който се стигна до сблъсъци между депутати

Едва не се стигна до пердах в Народното събрание. Депутатите от ГЕРБ скочиха на изявление на депутата от Българска социалистическа партия Георги Свиленски, кoйто се изказваше в поддръжка на ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Оставка " на какво викате, сътрудници? Вашият боязън, че всеки един от вас е съпричастен към това, което се случва, води до това да викате " оставка ".

След това изявление ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова стана от мястото си и отиде към трибуната при Свиленски.

" Вие прекалихте! Към кое сме съпричастни ", рече му Атанасова.

Всички депутати от ГЕРБ станаха от мястото си и наобиколиха трибуната, с цел да желаят сметка от Свиленски. Депутатите от Българска социалистическа партия не останаха по-назад и се включиха в мелето.

Имаше напрежение сред Маноил Манев от ГЕРБ и Иван Петков от Българска социалистическа партия.

Чуваха се фрази като " не ме плюйте " и " не ме блъскайте ", и " за какво приказваш нелепости ".

" С нищо не съм ви обидил. Това, че сте гузни е вап проблем. Само не ме плашете. Изкарайте стенограмата, с цел да видите, че не съм споделил " закононарушение ", сподели Свиленски и се обърна към Иван Петков:

" Иване, остави ги. Те цяла нощ вършат това. "

За да укроти пристрастеностите, ръководителят на парламента Никола Минчев даде 20 минути почивкар, а представителите на ГЕРБ пък излязоха на открито, с цел да се причислят към митинга против ареста на своя водач.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР