Едва навършила 17 години, но вече работи усилено и сбъдва

...
Едва навършила 17 години, но вече работи усилено и сбъдва
Коментари Харесай

17-годишна, руса и много талантлива: Малена е новата топ звезда на фолка, която пали пожари

Едва навършила 17 години, само че към този момент работи интензивно и сбъдва фантазиите си. Красивата Малена е най-новата изгряваща звезда на фолка, а преди дни показа първото си парче " Пожар ". 

17-годишната хубавица е от София, само че същинското ѝ име е Магдалена Митова. Занимава се професионално с музика от дете и несъмнено може да пее. За своята нежна възраст към този момент е натрупала сериозен опит, участвайки в многочислени състезания, както в България, по този начин и чужбина, само че като реализатор на поп и джаз. Малена е спечелила доста награди, а в близко бъдеще наподобява, че ще има още доста.

Виж още: Раздяла ли? Нищо такова - Рая Пеева и Явор Бахаров тушираха слуховете с тази фотография

Музикалната ѝ кариера стартира още от ранна детска възраст в хор " Бодра промяна ", само че и освен това - младата музикална звезда горделивост е член на фондация " Димитър Бербатов - Успелите деца на България ".

Освен с музикална заложба, Малена е талантлива не със състезателен дух, и упоритост за триумф. Тя е упражнявала художествена гимнастика в клуб " Левски - Илиана Раева ", по-късно се отдава на тениса, а през днешния ден се радва на конния спорт. Така че самоуверено може да кажем за младата певица, че е въплъщение на благозвучност, темп, динамичност и предизвикателство.

Виж още: Ето я и новата нимфа Ариел! Хали Бейли с първа фотография от снимачната площадка

Изображение: https://www.instagram.com/malena_official_music/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР