Едва научихме за сватбата (истинската) на Травис Баркър и Кортни

...
Едва научихме за сватбата (истинската) на Травис Баркър и Кортни
Коментари Харесай

Семейната идилия на Травис Баркър и Кортни Кардашиян

Едва научихме за сватбата (истинската) на Травис Баркър и Кортни Кардашиян, и не щеш ли той е подготвен да покаже дома им. Поправка: дома си, в който живее с трите си деца и в който постоянно отсядат Кортни и нейните.

Барабанистът на Blink-182 отвори вратите си за най-престижното списание за архитектура в света Architectural Digest.

" Беше страховит месец ", признава пред изданието Баркър, който през април завърши записите по последния албум на Machine Gun Kelly, свири онлайн на церемонията по раздаването на Оскарите и апропо съумя да се ожени за Кортни Кардашиян.

Имотът в Калабасас, Калифорния, има от 15 години, само че едвам преди три взема решение да наеме архитект Уолдо Фернандес, който да внесе малко " мир " в него. Защото в дома на барабаниста съвсем няма следи от рокендрол живота му.

Вместо това къщата внушава успокоение и подготвя към отмора и умерено превозване на времето. За това способстват неутралната цветова гама, естествените материали като доста дърво и меките материи на огромна част от мебелите.

" Преди съм имал къщи с доста лъскави коли, рисунки по стените, колела, които висят от тавана. Но с три деца плюс тези на Кортни, трябваше да трансформира това място. Исках дом, в който мога да си почивам и да се веселя на фамилията си, място, където да сътворяваме мемоари. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР