Едва на 51-години внезапно ни напусна началника на Кардиологично отделение

...
Едва на 51-години внезапно ни напусна началника на Кардиологично отделение
Коментари Харесай

ШОК: Внезапно издъхна шефът на кардиологията в "Пирогов"

Едва на 51-години ненадейно ни напусна началника на Кардиологично поделение в УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ доктор Константин Стоянов.

Информацията бе публично доказана от здравното заведение.

доктор Константин Стоянов е роден в София през 71-ва. Завършва висшето си обучение през 1995-та, а през 2003-та придобива компетентност по „ Вътрешни заболявания ”, а 4 години по-късно и „ Кардиология ”

Между 1997 и 2006-та работи във ВМА като ординатор в Клиника по Кардиология и Лаборатория по интервенционална кардиология.

От 2006-та работи в МБАЛ „ Токуда Болница ” в клиниката по кардиология, където остава до 2013-та. В последните месеци на работа там, той е шеф на поделение.

От повече от 10 години заема поста на шеф на отделението по кардиология към УМБАЛСМ „ Пирогов ”. Притежава документ по „ Инвазивна Кардиология ” от 2011-та.

Болницата е най-големия център за незабавна помощ в България и е учредена през 1950-та година. Там работят над 350 лекари и ординатори, към 150 научни служащи и над 1000 експерти в региона на медицината.

През 2016-та се дипломира, като магистър по Здравен мениджмънт.

Колегите му го считат за един от най-хубавите кардиолози в България. Те го дефинираха, като извънредно колегиален, доста добър доктор и удивителен човек.

Ръководството на УМБАЛСМ Пирогов и всичките му сътрудници сервират своите съболезнования на фамилията му.

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: Пирогов Здравен мениджмънт болница здравно заведение Токуда УМБАЛСМ Спешен център Инвазивна Кардиология д-р Константин Стоянов new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР