Едва на 5 март, на среща с жени от летателния

...
Едва на 5 март, на среща с жени от летателния
Коментари Харесай

Руското министерство на отбраната опроверга Владимир Путин

Едва на 5 март, на среща с дами от летателния състав на съветски самолетни компании, Владимир Путин отговорно съобщи: „ В тази интервенция вземат участие единствено професионални военни и военнослужещи по контракт. Наборници няма, няма и да има ”. Вчера обаче генерал-майор Игор Конашенков опроверга това, оповестява theins.ru.

„ За страдание бяха открити няколко обстоятелството за наличието на срочно военнослужещи в подразделенията на съветските въоръжени сили на територията на Украйна “, сподели Конашенков, само че бързо добави, че „ на процедура всички сходни военнослужещи към този момент са изтеглени на територията на Русия “.

Интерфакс цитира представителя на Кремъл Дмитрий Песков по този срамен мотив: „ Путин изрично изключи присъединяване на наборници в осъществяване на дилемите в Украйна и беше осведомен, че инструкциите му се извършват. Сега по негово напътствие в Главната военна прокуратура са изпратени материали за правна оценка на дейностите и наказването на длъжностните лица, виновни за неизпълнението на тази директива “.

Песков добавя, че управляващите благодарят на младите кандидат-доброволци за " патриотичния им...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР