Едва на 17 години Теодора Мудева получава титлата Мис България“

...
Едва на 17 години Теодора Мудева получава титлата Мис България“
Коментари Харесай

Мис България 2018 се отдаде на спорт в природата по секси екипче

Едва на 17 години Теодора Мудева получава купата „ Мис България “ през 2018 година Преди това е оповестена и за „ Мис Бургас “. Красавицата несъмнено обича светлините на прожекторите, тъй като се занимава и със спортни танци, които в допълнение я карат да се усеща в свои води на сцената.

Виж още: Гери Стаменова подкара скъпарски мощен джип: Хейтърите я нападнаха

Наскоро тя се отдръпна от това нейно обичано занятие и го размени напълно с специалността на модел. През последните месеци хубавицата снима основно за задгранични фешън организации. Половинката до нея също е модел – Румен Радев. Самата Теодора преди седмици развенча слуховете, че са разграничени с тяхна обща фотография от фитнеса.

Виж още: Андреа сподели ВСИЧКО: Певицата изкачи връх и смъкна бельото

За да наподобява по този метод, Мудева несъмнено поставя доста грижи за себе си, съблюдава прецизни хранителни режими и тренира старателно. Често можем да я забележим в залата, само че от последните ѝ фотоси в персоналния ѝ профил разбираме, че и тренировките измежду природата не са ѝ непознати, а каква по-хубава такава от една дълга разходка измежду зеленина, успокоение и уют. Няма по какъв начин да подминем и секси екипчето, в което е облечена красивата миска, до момента в който се любува на тишината. 

Изображение: https://www.instagram.com/mudevateodorra/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР