Едва ли за някого ще е изненада, че Светлана Василева

...
Едва ли за някого ще е изненада, че Светлана Василева
Коментари Харесай

Светлана пребита от Гущеров?


Едва ли за някого ще е изненада, че Светлана Василева е спечелила мъжа си Християн Гущеров с уменията си в леглото.

 

Експлеймейтката безусловно съумяла да скрие шапката на едрия предприемач, показвайки му неща, които в никакъв случай не бил виждал макар богатия му опит.

Блондинката в никакъв случай не е крила, че е огромен почитател на плодовете. Тя освен обича да ги похапва, а и ги употребява в интимните милувки. Самата тя споделя, че един портокал в леглото прави чудеса, в случай че умеете да го употребявате по предопределение.

 



Тя разказваше за интимния си живот с най-малки детайлности, преди да стане госпожа Гущерова. Дори се гордееше с това какъв брой е опитна. Днес към този момент е в другата диаметралност – не обикаля из нощните заведения, няма голи фотоси, а излизанията й са с най-малко един охранител. Мерките са й наложени не тъй като някой ще я отвлече или открадне, а с цел да не кръшка на Гущеров.

 

Няколко са догатките в обществените мрежи за използването на портокала в интимните милувки. Според някои тя го реди по едрото тяло на мъжа си и го употребява. Другите обаче са много нецензурни и поради това ще ви ги спестим.

В шоу средите се смеят и подреждат: „ Дано някоя вечер не се озове в незабавното на „ Пирогов “ с портокал в себе си или пък да рани мъжа си с цитрусовите бомбардировки “.

 

Извън любовния им живот, който явно върви без спънки тези дни се появи мълвата, че предприемачът ошамарил Светлана.

Съседи на разорения баровец издават, че в изблик на гняв, Гущеров скочил да млати нежната русокоска. Извлачил я за косата полугола от вкъщи им, принуждавайки я да лази по земята и да му лиже подметките.

 

Грозната сцена била озвучена от нечленоразделни крясъци в дребните часове на нощта. Гаврата била прекъсвана със звучни плесници, които шишкото стоварвал където свари по нежното тяло на жена си, наричайки я с прилагателни, които избираме да спестим от благовъзпитание.

Най-шокиращото в цялата тази обстановка е, че бръмчалката, която му роди три деца, не смеела да гъкне, макар зверското страдалчество и оскърбление, на които била подложена.

 

В продължение на няколко дни бруталният панаир бил измежду най-обсъжданата тематика от съседите им. Все още не са ясни аргументите за нощната кавга, само че се допуска, че са вследствие на въздействието на алкохола, който е приел преди този момент Християн Гущеров.

 

Светлана удостовери новината, че къщата им в „ Драгалевци “ е оповестена за обмен, само че като причина посочи, че тя към този момент е прекомерно дребна за многолюдната им фамилия – единствено с две спални и малко над 1000 кв. м. застроена повърхност. Заради това все още се блъскат 6 индивида в мезонет от 100 кв. м., като сякаш строят нов дом, който ще е подготвен до 2-3 години.

По-наблюдателните й почитатели си дават ясна сметка, че послъгва, тъй като твърди, че някогашният им парцел е единствено с две спални, а в това време в обявата е посочено, че къщата разполага с 4 спални със независими бани на втория етаж. Към две от стаите има балкони и перално помещение. Едва ли от организацията биха си измислили броя на пространствата.

Освен това, когато търсиш нова къща, е разумно да останеш да живееш в остарялата, която е обзаведена с всички екстри и е с огромен двор, а не да се местиш в дребен мезонет, означават те.

 

Междувременно се появи мълвата, че плеймейтката носи в утробата си бебе №4, поради обстоятелството, че в последно време настойчиво крие корема си. Припомняме, че пенсионираната плеймейтка стана майка за трети път през април 2022 година и към момента не е предходна година от последното й раждане. Очевидно обаче тя държи да дава живот всяка година, надявайки се по този начин да бетонира мястото си във семейството Гущерови.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР