Eдва ли за някого е тайна, че социалните мрежи се

...
Eдва ли за някого е тайна, че социалните мрежи се
Коментари Харесай

Facebook ще пита дали някой от приятелите ви изглежда като екстремист

Eдва ли за някого е загадка, че обществените мрежи се трансформират все по-засилено в огнище на екстремизъм, защото наличието на политическият дискурс в тях се ускорява през последните години. Именно тези условия наподобява са предиздвикали обществената мрежа Фейсбук да си зададе въпроса дали се притеснявате, че някои от вашите другари или познати в мрежата може да се трансформират в екстремисти.

Гигантът в обществените мрежи стартира да подава подкани на някои консуматори в Съединени американски щати, задавайки тъкмо този въпрос, споделя представител на компанията в изказване от четвъртък. Също по този начин компанията стартира да уведомява потребителите, че може да са били изложени на екстремистко наличие, в случай че са станали очевидци на такова в своя нюз фийд или на друго място, както излиза наяве от екранни фотоси, споделени в Twitter.

Едно и известията, споделено в Twitter, пита потребителите: „ Притеснявате ли се, че някой, който познавате, може да се трансформира в екстремист? Ние се грижим за предотвратяването на екстремистко наличие във Фейсбук. Други консуматори във вашата обстановка към този момент получиха поверителна поддръжка. “
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР