Едва ли за някого е тайна, че през последните години

...
Едва ли за някого е тайна, че през последните години
Коментари Харесай

BMW M4 се оказа по-бързо от рекламираното

Едва ли за някого е загадка, че през последните години огромна част от колите на BMW се оказват доста по-бързи от това, което производителят афишират. Подобен е казусът и с M4 Competition xDrive, демонстрират самостоятелни проби на Car and Driver. Американските ни сътрудници са разкрили, че ускорението от 0 до 96км/ч е с 0.7 секунди по-бързо от рекламираното.
`BMW

Според данните на BMW, двувратото купе форсира до 96км/ч (60 благи в час) за 3,5 секунди. При тестванията на американското издание, това ускоряване лишава 2.8 секунди. Подобна е и обстановката при изминаването на класическата мил дисциплинираност от 402 метра, която M4-ката взима за тъкмо 11 секунди със скорост от 201 километра в част.
`BMW

Под капака на M4 Competition xDrive работи 3.0-литров редови шестак с мощ от 510 конски сили и оптимален въртящ миг от 650 нютон метра или най-малко по този начин афишират от немската компания. Според самостоятелни изследвания, общоприетото М4 разполага с мощ от 555 конски сили или със 75 конски сили повече от рекламираното.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР