Едва ли вече за някого е тайна, че в средата

...
Едва ли вече за някого е тайна, че в средата
Коментари Харесай

Неофициално: процесорите AMD Ryzen 3000 ще излязат на 7 юли

Едва ли към този момент за някого е загадка, че в средата на тази година компанията AMD има намерение да показа на пазара серията процесори Ryzen 3000 с архитектура Zen 2, създавани посредством 7 нанометров софтуерен развой . Компанията показа инженерен образец на един от тези чипове по време на януарското ревю CES 2019, като даде обещание напълно скоро да разгласява нова информация.

Очаква се, че формалният анонс на серията десктоп процесори AMD Ryzen 3000 ще се състои на събитието Computex 2019, което ще протече от 28-ми май до 1-ви юни в Тайпе. Информацията е на уеб портала RedGamingTech. Според тези данни, новите централни процесори, дънните платки с чипсета AMD X570, както и графичните решения Navi ще бъдат показани точно на това ревю.

Според тази информация, чиповете Ryzen 3000 и новите дъна ще излязат в магазините на 7-ми юли. Това е седмият ден на седмия месец, в който би трябвало да бъде показан 7 nm процесор. От друга страна, AMD с всички сили се пробва да форсира излизането на графичните процесори Navi, само че процесът е възпрепятстван от опциите на заводите на TSMC.

RedGamingTech добавя, че сътрудниците на AMD чакат, че флагманските решение на компанията ще имат най-малко 12 физически ядра. А някои производители чакат и десктоп процесори с 16 физически ядра. Производителите могат да чакат първите пробни партиди с Ryzen 3000 към края на месец април.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР