Едва ли вече има човек, който да следи автомобилите отблизо

...
Едва ли вече има човек, който да следи автомобилите отблизо
Коментари Харесай

От Nissan също изказаха мрачна прогноза

Едва ли към този момент има човек, който да следи колите от близко и да не знае за все по-задълбочаващата се рецесия с полупроводници. Проблемът, който се появи през 2021 година и по проект трябваше да бъде преодолян през тази година наподобява към момента не е достигнал към своя край. През миналите седмици няколко огромни автомобилни производители изрекоха своите негативни прогнози за казуса с доставките на нови коли, а в този момент към тази група се причисли и Nissan, откъдето също нямат огромни очаквания.
`От

Един от шефовете на марката показа, че упованията са през 2022 година да има напълно леко възобновяване на рецесията с полупроводници. Все отново цялостното възобновяване няма да се случи през тази година и кошмарът за клиенти и производители ще продължи още време.

`От

Комбинацията от възходящото търсене на нови коли и бавното движение с което производството се възвръща не вещае положително бъдеще на автомобилните производители или най-малко не и до края на тази година. Брандовете би трябвало да намерят метод да усилят производството си, както и да се оправят с лимитираното количество елементи, само че какъв ще бъде този метод, към момента остава мистерия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР