Едва ли в родния ефир е имало някога и ще

...
Едва ли в родния ефир е имало някога и ще
Коментари Харесай

Малко преди старта! Любимци от „Един за друг“ се събраха за луд балкански купон

Едва ли в родния ефир е имало в миналото и ще има по-позитивно риалити от „ Един за различен “. Там кавги няма, а всички печелят, тъй като се обичат. Освен това двойките остават другари между тях.

Всичко това ни припомниха участниците от последния сезон на шоуто, които се събраха в заведение, с цел да отпразнуват спомените, които споделят:

Виж още: Луксът успокоява и Десита! Певицата се похвали с кола за стотици хиляди 

Снимката е от профила на Даяна, а от текста под фотографията излиза наяве, че уредници на събирането са спечелилите от последния сезон – Симона и Боби. „ Няма по-хубаво от това, година по-късно да се върнеш там, където адреналина беше в огромни дози и сърцето ти туптеше бясно преди всяка игра! лагодарим на всички за позитивните страсти, невероятното преживяване и незабравимите мемоари, които ще ни топлят постоянно! “, написа още тя. 

Самото събиране се е случило в един от обичаните хотели на всички младоженци в София, а атмосферата от фотосите изяснява за какво това е по този начин.

Виж още: Сбъдната фантазия за Фифо: 15 лева за супер съвременна подготовка със звездата на „ Игри на волята “ 

От купона липсват две паметни двойки – Поля и Митко, както и Гери и Радо. Първите надали скоро ще ги забележим на някое по-голямо събитие – въпреки всичко станаха родители преди по-малко от месец.

Междувременно Гери и Радо са на ски. Искрено им завиждаме, че са намерили къде се е скрила зимата тази година. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР